Toyota sætter manuelt gear i GR Supra

Fans af Toyotas GAZOO Racing har talt. Og Toyota har lyttet.

En af de mest ikoniske sportsvogne i verdenen vender tilbage til sine rødder, og fås nu med manuel gearskifte. Kunder, bilentusiaster og fans af GAZOO Racing har alle spurgt efter muligheden for at vælge manuel gearskifte i Supra'en og nu har Toyota valgt at gøre dette ønske til virkelighed.

 

For snart 3 år siden introducerede Toyota, femte generation af den legendariske GR Supra. Interessen og opmærksomheden omkring relanceringen af en af de mest ikoniske sportsvogne var enorm, og den blev kun forstærket i takt med den ene rosende biltest efter den anden. 

I Danmark vagte GR Supra også stor opsigt og begejstring - ikke mindst hos foreningen af Danske Motorjournalister, hvis medlemmer tildelte GR Supra den største hæder for en sportsvogn i Danmark, nemlig Bilglædeprisen ved Årets Bil i Danmark 2022. 

Waku Doki Car - En "fun to drive" oplevelse

Det er ikke længe siden at Toyota lavede et løfte om igen at producere "sjove" biler til folket. Siden den gang har Toyota udvidet deres GR-modeludvalg med GR Supra, GR Yaris, GR86 og nyeste GR Corolla.

Alle modellerne her vil have muligheden for at vælge manuel gear til dem der ønsker en sportsvogn der stiller krav til føreren, i form af input og timing. En bil der giver dig følelsen af at du har kontrollen over bilen, og du bestemmer hvordan bilen agere.

Skræddersyet manuelt gear til GR Supra

Efter Toyota nu har bekræftet implementeringen af muligheden for manuelt gear, betyder det at man nu selv kan vælge hvor involverende din køreoplevelse skal være. Ved de tidligere generationer af Supra, valgte mange den manuelle gearkasse for at få den fulde sportsvogns oplevelse. 

Ved den nye GR Supra har Toyota udviklet en helt ny manuel gearkasse, der skal være med til at skabe et endnu tættere bånd til Toyota GAZOO Racings DNA og samtidig forbedre køreopevelsen. 

Toyota har ikke offentliggjort mere information omkring den nye manuelle pakke til GR Supra, så kunder, entusiaster og fans af GAZOO Racing må væbne sig med tålmodighed. Dog ser det ud som om at bilen med manuelt gear, vil blive presentæret senere i år. 

Lyst til at vide mere?

Du kan med fordel læse den nationale pressemeddelelse, om den nye manuelle udgave af Supra via nedenstående link. Du kan også finde et hav af informationer om den ikoniske sportsvogn på vores modelside.

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.