Toyota Lancerer op til 10 års serviceaktiveret garanti

Nu udvider Toyota trygheden igennem Toyota Relax, og tilbyder fra december op til ti års serviceaktiveret garanti på både nye og brugte biler.

Slip bekymringerne med Toyota Relax

Hvad er Toyota Relax?

10 års serviceaktiveret garanti.

Fremover vil man som Toyota ejer kunne få opretholdt garantien hvis man servicere sin bil hos et autoriseret Toyota værksted.  Den serviceaktiverede garanti vil gælde indtil din Toyota, til og med bilens tiende år. 

Hvad er baggrunden for Toyota Relax?

Konceptet hedder Toyota Relax og navnet signalere at når man ejer en Toyota skal man kunne slappe helt af, og ikke bekymre sig om uforudsete omkostninger, ved at holde sin bil kørende.  

”Vi ønsker at give Toyota-bilejerne den størst mulige tryghed i ejerskabet af deres bil. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde op til ti år eller 160.000 km serviceaktiveret garanti afhængig af, hvad der kommer først,” 

-  René Mouritsen, der er General Manager hos Toyota Danmark.

Udvider bilejernes tryghed

Toyota har i mange år tilbudt et af bilbranchens bedste garantiprodukter, med 3 års fabriksgaranti på nye biler, 5 års garanti på hybridkomponenter og op til 10 års garanti på hybridbatteriet. 

Nu vælger Toyota og Lexus, at udvide denne tryghed, med en serviceaktiveret garanti der dækker din Toyota indtil 10 års alderen eller 160.000 km, hvad end der kommer først. 

Serviceintervaller

Typisk ligger serviceintervallerne på Toyota og Lexus, på typisk et år eller 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Ved bare at overholde din Toyotas normale service interval, og vælge et autoriseret værksted, får du stadig vejhjælp med helt gratis, og du bibeholder din Toyota Relax dækning.  

Hvad dækker den serviceaktiverede Toyota Relax garanti?

Toyota Relax dækker stort set ligeså bredt som fabriksgarantien og som udgangspunkt alt det, der for bilen til at køre. Den dækker til gengæld ikke service- og sliddele, de dele som naturligt bliver slidt ved kørsel og brug, og som bliver holdt ved lige eller udskiftet under de årlige serviceeftersyn. 

Et eksempel er bremserne. Bremser består af ABS kontrolenhed, ABS-komponenter, hastighedssensorer, bremseforstærker, bremserør, bremsekalibre, bremseskiver, bremsetromler, forbindelser, begrænserventil, bremsehovedcylinder, bremsevæskebeholder, hjulcylindre, vakuumpumpe og bremseklodser.

Hvad med de biler som ikke har været på et Autoriseret værksted i en periode?

Samme garanti gør sig også gældende for biler, der har været hos eksterne værksteder, eller tidligere ikke har overholdt deres serviceintervaller. Det eneste der skal til er at få lavet et service på et af vores autoriserede værksteder, så vil din Toyota fremover blive en del af Relax garantien. 

Driftsikre biler 

Det sker heldigvis yderst sjældent, viser flere internationale undersøgelser. Toyota og Lexus har nemlig i nogle af de største analyser fra den amerikanske analysevirksomhed J.D. Power og fra britiske What Car gennem tiden udmærket sig som bilmærker med nogle af de mest driftssikre biler og med nogle af de biler, der har færrest fejl.

Hvornår træder Toyota Relax i kraft?

Det er ikke kun i Danmark, at Toyota og Lexus forbedrer garantien for bilejerne. Toyota Relax og Lexus Relax er allerede så småt ved at blive rullet ud flere steder i Europa og forventes senest i løbet af 2022 at være fuldt implementeret i alle lande i Europa. I Danmark træder Toyota Relax og Lexus Relax allerede i kraft fra 1. december 2021.

Har du lyst til vide mere om Toyota Relax?

Skriv eller ring til os, så er vi klar til at tage en snak omkring hvordan og hvornår du bliver omfattet af Toyota Relax garantien. Du kan også læse pressemeddelelsen om Toyota Relax ved at bruge nedenstående link. 

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.