Pressemeddelelse

Toyota introducerer ny variant af Land Cruiser

Toyota lancerer til efteråret en helt ny topudgave af den legendariske Land Cruiser. Den nye udstyrsvariant får navnet Matt Black Edition og fremhæver med flere matsorte designdetaljer modellens grundlæggende styrke og formål – nemlig at sikre føreren en komfortabel og sikker rejse til den angivne destination uanset vejens tilstand.

Få bilmodeller – hvis nogen overhovedet – har opbygget et uovertruffent ry på tilnæmelsesvist samme niveau som Toyota Land Cruiser, når det handler om høj kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Den robuste bilmodel, der sælges i op mod 170 lande over hele verden, har gennem de seneste syv årtier derfor markeret sig som de flestes foretrukne køretøj i svært fremkommelige områder og terræner.

Nu er Toyota klar med en ny variant af den legendariske Land Cruiser 150, som også sælges i Danmark. Den nye variant har fået navnet, Matt Black Edition, og byder – som navnet antyder – på flere matsorte udvendige elementer, der skal være med til at underbygge Land Cruisers grundlæggende styrke og formål.

Fortil er omkransen af frontgitteret matsort, ligesom de lodrette stænger også er matsorte. En matsort finish pryder desuden toppen af forlygterne og tågelygterne fortil. Tilsvarende er trinbrædder, tagræling, spejlkapper og 18” alufælgene matsorte på samme vis, som listen over nummerpladen på bagklappen er det.

Interiør frisket op

Interiøret i den nye variant af Land Cruiser 150 er også frisket op. Her har man valget mellem to forskellige nye lædersædebetræk, der kombinerer sorte ryglæn og hynder med sidestøtte i kontrastfarvet grå eller sadelbrun.

Den nye Matt Black Edition er topudstyrsudgaven af Land Cruiser 150, hvilket betyder, at den samlede udstyrsliste er alenlang. Der er permanent firehjulstræk med flere avancerede offroad indstillinger som fx multi terræn overvågning med kamera, der viser terrænet under bilen, og som kan assistere ved kørsel både op og ned af stejle stigninger.

Den indbyggede luftaffjedring sikrer en altid komfortabel køreoplevelse, mens udstyr som fuld LED-lyspakke, 3-zonet klimaanlæg, Blind Spot Monitor, rat og førersæde med hukommelsesfunktion for indstillinger, navigation, integration af smartphone og et JBL Premium lydanlæg med 14 højttalere blot er endnu mere flødeskum på toppen af overflødighedshornet.

Motoriseringen er uændret i Land Cruiser 150, som byder på en sand arbejdsmaskine af en 2.8-liters turbodieselmotor med 204 hestekræfter og et drejningsmoment på 500 Nm. I kombination med et sekstrins automatgear sikrer motorpakken, at føreren når sin destination, uanset om det foregår på vej eller off road.

Land Cruiser 150 kan fås fra 919.900 kr., mens den nye topudgave, Matt Black Edition, koster 1.244.900 kr. Varianten introduceres i Danmark til efteråret og kan bestilles fra efter sommerferien.