Få mest ud af din Toyota med MyToyota

Opret nemt din bil og få adgang til services og informationer.

Få mere ud af din Toyota med MyToyota, opret din bil, download apps og meget mere.

Det er super nemt at komme i gang, du skal bare oprette din profil og tilføje din bil. Der bliver automatisk oprettet en profil hvis du køber en ny Toyota, og har du problemer, kan du altid spørge os.

Scroll ned til  MyToyota APP | Tilføj en bil | Tjenester | Hybrid CoachingVehicle Order Tracker |

Download MyToyota App'en i App-store eller Google Play her

MyToyota APP

Log på med My Toyota login og få adgang til de samme funktioner og mere til.

Med MyToyota-appen til Toyota, bliver du en del af "Connected Services". Det er en stor samling af tjenester, som giver dig en overflod af funktioner, services og hjælp til din Toyota. F.eks. kan du tracke din bil med "Find min bil", planlægge din rejse og meget mere! 

*Vær opmærksom på, nogle MyToyota tjenester kun er tilgængelige på udvalgte Toyota-modeller.

Tilføj en bil til din profil:

  • Her skal du vælge model, skrive et alias for bilen, stel.nr. og ID-nr. på Go-enheden. ID-nr. findes under Setup/Generelle indstillinger/Systemoplysninger.
  • Den 26-cifrede kode skal indtastes, som den står, dog uden mellemrum.
  • Til sidst indtastes bilens registreringsnr.
  • Tryk på ”Add vehicle” og din bil er oprettet.

Når du har registreret dig selv og din bil, vil vi anbefale, at du bruger lidt tid på at orientere dig om de forskellige funktioner på hjemmesiden.I starten kan det være svært at finde rundt, men husk, du er altid velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig med registreringen.

Har du købt en ny Toyota, oprettes du automatisk i MyToyota. Du kan følge din bil fra fødsel til levering med Toyota Vehicle Order Tracker

Tjenester med MyToyota

FIND DIN BIL

Har du også svært ved at huske hvor du har parkeret bilen? Det er ikke et problem mere, gennem MyToyota-appen og Google Maps, kan du nemt lokalisere din Toyota, og dele dens placering med familie og venner.

DEL REJSEN 

Du kan nemt planlægge din rejse hjemmefra eller på farten i appen MyToyota. Del automatisk til din Toyota med navigationssystemet.

INKL. GÅTUR

Skal du et stykke til fods for at nå din destination? Intet problem, overfør rejsens destination fra din Toyota til din mobiltelefon, så kan du nemt beregne sidste del af rejsen til fods.

LÆR AT KØRE ØKONOMISK

i MyToyota appen samles al din kørselsdata inkl. hastighed, acceleration og kilometertal, så kan du nemt se hvilke punkter du kan forbedre dig på. 

HVORNÅR SKAL JEG TIL SERVICE?

Det spørgsmål behøver du aldrig stille dig selv igen, med MyToyota appen minder den dig automatisk om, hvornår det er på tide til dit næste serviceeftersyn - også kan du booke tid direkte. 

Bliv en optimal bilist med Hybrid Coaching

Med Hybrid Coaching kan brugeren få visualiseret sine køreture og få visualiseret hvor der køres på elektricitet og hvor benzinmotoren er slukket.

Brugeren kan blive coachet til at opnå en mere optimal og brændstofbesparende kørsel i sin hybrid bil. Appens funktion er baseret på en analyse af brugerens kørsel, betragtet ud fra vejenes beskaffenhed på køreturene. Appen betragter kørselsadfærden, når man fx nærmer sig en rundkørsel eller anden sammenlignelig trafiksituation. Dette hjælper brugeren til bedre at forstå hvorledes kørslen kan ændres for at opnå en mere brændstofbesparende kørsel.

Brugerne kan modtage coaching efter hver køretur aflæse sin køretur på en kortvisning, hvor der fokuseres på fem udvalgte kørselssituationer. Det er som regel de kørselssituationer hvor der kan optimeres mest i forhold til brændstofreducering og med størst udbytte af sin Hybrid-teknologi. Det er oftest de gode og dårlige accelerationer, god og hård bremsning, god og dårlig hastighedsstyring. Ligeledes vises den mest vigtige coaching-meddelelse efter en køretur. Brugeren får på denne måde at vide hvilken adfærd der kan forbedres, og som har størst indflydelse på en reducering af brændstofforbruget.

Brugeren får også tildelt en Hybrid Score for sin kørsel. Denne score beregnes på et simpelt vægtet gennemsnit af de tre underresultater på bremsning, acceleration og hastighed. Beregninger laves ud fra en energitabs metode. Energitab ved acceleration og bremsning sammenlignes med andre udførte køreture i databasen. Hybrid Score er en nem måde at se om man forbedrer sin kørsel, samt sammenligne med andre der kører samme tur.

Følg din Toyota fra fødsel til levering med Vehicle Order Tracker (VOT)

Har du ikke allerede en Toyota men køber en? Så vil du automatisk få oprettet en profil på My Toyota af din forhandler. Når ordren er gået igennem til fabrikken, vil du herefter modtage op til 5 e-mails med løbende information og opdatering af om hvad der er sket med din nye bil, hvor den er henne og hvad der skal ske løbende. Læs mere her.

Beregn byttepris

Se alle Toyota personbiler

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur