Værksted hos ERA BILER

Service og rådgivning

På værkstederne hos ERA BILER ligger vores ekstraordinære Servicehjerte dybt i vores natur. Samtidig er det vigtigt, at du føler, at vi rådgiver dig om din bil bedst muligt.
Med udgangspunkt i dine ønsker finder vi den løsning, der passer bedst både på kort og langt sigt. Vi udfører kvalitetsarbejde på din bil, uanset hvilken opgave du stiller os. Besøg ERA BILER næste gang du skal til service eller reparation med din bil. Vi tager os af alle bilmærker og modeller.

Kvaliteter

ERA BILER er autoriseret Toyota, Fiat, Jeep, Alfa Romeo og Iveco reparatør, og vi har den grundholdning, at vi ønsker at sælge og montere originale reservedele (OE kvalitet), som matcher de reservedele bilen er født med - og bilens fabriks garanti og kulancemulighed bibeholdes bedst muligt.
Vores kunder kan dog have andre ønsker til kvalitet eller pris, og vi har ingen problemer med at levere eller montere andre reservedelskvaliteter. I den proces kan kunderne hos ERA BILER forvente, at de bliver rådgivet loyalt om forskelle i kvalitet og pris.

Vores produkter/services
Aktuelle tilbud på værkstedet: 

Et Autoværksted du kan stole på

ERA BILER udfører Reparation og Service på alle bilmærker i Hillerød, Helsinge og Frederikssund.

Rådgivning og kvalitet er i top hos vores 3 værksteder når vi udfører Reparation og Service på alle bilmærker. Til konkurrencedygtige priser.
Vi går ekstremt meget op i kundetilfredshed, vi vil have topkarakter, og det er 10. Læs mere hvordan vi bliver målt eller giv din mening her

Her er nogle af de produkter og services ERA BILER´s værksteder tilbyder:
Service, Autoriseret Toyota Service, Autoriseret Fiat Service, Autoriseret Alfa Romeo Service, Autoriseret Jeep Service og Autoriseret Iveco service, men alle bil mærker og modeller modtages.
Reparationer, Autoriseret Toyota reparatør, Autoriseret Fiat reparatør, Autoriseret Alfa Romeo reparatør, Autoriseret Jeep reparatør og Autoriseret Iveco reparatør, men alle bil mærker og modeller modtages. 
Skadeservice, Pladearbejde, Serviceaftale, Klimaservice, 4-hjuls udmåling, Undervognsbehandling, Rudeskift, Stenslagsreparation, Tandremsskift, Klar til synDæksalg, Hjulskift, Hjulopbevaring, motorvarmer, Kobling.

Bestil tid online her eller kontakt et af vores værksteder her for rådgivning eller tilbud. Eller besøg en af vores afdelinger

Værkstederne hos ERA BILER er ISO 14001 certificeret og Miljø spiller en vigtig rolle for os.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK