Reservedelskvaliteter

Anvendelse af forskellige reservedels kvaliteter

ERA BILER er autoriseret forhandler og værksted på Toyota og Iveco. Vi har den grundholdning, at vi ønsker at sælge og montere originale reservedele (OE kvalitet), da de er ens med de reservedele, som bilen er født med. Bilens fabriksgaranti og kulancemulighed bibeholdes.

Vores kunderne kan dog have andre ønsker til kvalitet eller pris, og vi har ingen problemer med at levere andre reservedels kvaliteter. I den proces kan kunderne hos ERA BILER forvente, at de bliver rådgivet loyalt om forskelle i kvalitet og pris. I de tilfælde, hvor der ønskes en anden kvalitet eller en billigere pris, så sælger og monterer vi også gerne OSP reservedele. Det er originale reservedele, der kommer direkte fra den producent, der leverer til bilfabrikkerne (OSP kvalitet). Bilens fabriksgaranti bibeholdes.

I de tilfælde, hvor der ikke er andre kvaliteter end uoriginale (MQSP kvalitet), eller kunden specifikt ønsker dette, sælges og monteres disse også. Kunden har købelovens reklamationsbetingelser.

Kvalitetsbeskrivelser reservedele:

ERA BILER følger EU Kommissionens Forordning nr: 1400/2002

OE: Originale reservedele (Original Equipment)

fra bilproducenter f.eks. Toyota eller Toyota Optifit eller Iveco.

OSP: (Original Spare Part) (Original reservedel)

Reservedele fra fabrikker der leverer til bilproducenter f.eks. Bosch, Hella, Denso, eller fabrik der kan dokumentere samme kvalitet. Også kaldet OEM (Original Equipment Manufacturer)

MQSP: (Matching Quality Spare Parts) (Uoriginal reservedel)

Reservedele fra fabrikker der ikke leverer til bilproducenter også kaldet Alternativ, Eftermarked