Om ERA BILER

Vi leverer mobilitet – nemt og enkelt

Det hele begyndte i Helsinge i starten af 80'erne. Her etablerede ERA BILER sig med en grundholdning om at tilbyde sine kunder en ekstraordinær service. I 1984 blev ERA BILER forhandler af Toyota, og med et nyt, spændende og prisfornuftigt produktprogram var der fra starten masser af medvind. Den servicerettede filosofi var der mange nordsjællandske bilkøbere der syntes om, så i løbet af få år kørte der usædvanligt mange Toyotaer rundt i Helsinge og omegn. Lige siden har ERA BILER været blandt de største Toyota forhandlere i Danmark.

Navn og logo: ERA står for Erik (vores grundlægger), Raymond (tidl. kompagnon) og Automobiler. De 3 boomeranger symboliserer, at kunderne altid vender tilbage, hvis de er sendt godt afsted.

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere også service, autoreparationer og skadesreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller. Vi sælger hvert år over 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at vi kan skabe "byens bedste mobilitetsløsninger", hvor "gæstfriheden er det unikke" - er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten

ERA BILER er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco i Nordsjælland. Helsinge, Hillerød og Frederikssund.

Vores drøm er:

At ERA BILER kan skabe "Byens Bedste Mobiltetsløsninger, hvor gæstfrihed er det unikke.

Vores mission er:

At udvise gæstfrihed til hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser.

Og hver dag huske:

At være ydmyg, respektere andre, hvile i dig selv og gå efter det bedste.