Om ERA BILER

Vi leverer mobilitet – nemt og enkelt

Det hele begyndte i Helsinge i starten af 80'erne. Her etablerede ERA BILER sig med en grundholdning om at tilbyde sine kunder en ekstraordinær service. I 1984 blev ERA BILER forhandler af Toyota, og med et nyt, spændende og prisfornuftigt produktprogram var der fra starten masser af medvind. Den servicerettede filosofi var der mange nordsjællandske bilkøbere der syntes om, så i løbet af få år kørte der usædvanligt mange Toyotaer rundt i Helsinge og omegn. Lige siden har ERA BILER været blandt de største Toyota forhandlere i Danmark. Siden 1995 har Jacob Johannessen været en del af familievirksomheden, som han i dag ejer alene.

Navn og logo: ERA står for Erik (vores grundlægger), Raymond (tidl. kompagnon) og Automobiler. De 3 boomeranger symboliserer, at kunderne altid vender tilbage, hvis de er sendt godt afsted.

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 110 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år over 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at ”vi kan skabe ”byens bedste mobilitetsløsninger”, hvor gæstfriheden er det unikke” – er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten.

Vores drøm er:

At ERA BILER kan skabe "Byens Bedste Mobiltetsløsninger, hvor gæstfrihed er det unikke.

Vores mission er:

At udvise gæstfrihed til hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser.

De 3 afgørende detaljer:

Skab mindeværdige oplevelser – den første gang.
Vær en Superhelt – sammen med andre.
Vær mobil og proaktiv – hvor og hvornår gæsten ønsker.