Scroll ned til:  Økonomielev  |  bilkarriere.dk  |  Om 

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega?

Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland. 

Du er naturligvis velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail@erabiler.dk

ERA BILER søger dynamisk økonomielev

ERA BILER søger dynamisk økonomielev

Vi søger en dynamisk, ansvarsbevidst, imødekommende elev, der har mod på mange alsidige opgaver.

Du vil være en del af vores økonomi- og bilteams-funktion på fire medarbejdere. Du vil være på Gefionsvej 10 i Hillerød. Her sidder du sammen med de øvrige stabsfunktioner på i alt otte medarbejdere, som administrerer for alle de fire bilhuse.

Superhelt med gæstfrihed

Som elev skal du sammen med afdelingen udføre almindelige bogholderiopgaver, samt fakturering og registrering af biler for vores 17 bilsælgere. Endvidere skal du have mod på nye ad-hoc opgaver. Vi har igennem tiden haft mange elever, så vi skal nok sikre, at du får en grundig oplæring, og der vil altid være en, som du kan spørge til råd.

Da du både vil være administrativ blæksprutte, samt assistere med opgaver fra bilteamet, stiller vi krav til din forandringsvillighed og evne til at omstille dig til nye opgaver. Samtidig forventer vi, at du er god til at prioritere mange forskelligartede opgaver.

Vores stabsfunktioner er det naturlige bindeled mellem alle øvrige afdelinger af bilhusene. I skal gøre det nemt og bekvemt for medarbejderne, i salgsafdelingerne og på værkstederne, så de kan gøre det nemt og bekvemt for vores gæster.

Over tid vil dine arbejdsopgaver variere bredt. Opgaverne er, ud over kontakt med kollegaer og gæster, vedligehold af kartoteker, administration af servicekontrakter, bogføring, fakturabehandling, betaling, registrering og fakturering af vognsager fra salg til levering, afstemning og kontrol. Du vil referere til økonomichefen, der har det overordnede ansvar for Økonomi og Bilteam.

Uddannelsen

På grundforløbet bliver eleven undervist i grundfag og det uddannelsesspecifikke fag. Grundforløbet er 20 uger eller kortere, afhængig af dit uddannelsesniveau. For at komme i gang med hovedforløbet skal eleven leve op til overgangskravene. På hovedforløbet foregår oplæringen primært i virksomheden. Praktikken varer 2 år inklusiv 9-11 skoleuger (inklusiv fagprøven), hvor eleven deltager i undervisningen i specialefag på handelsskolen.

Din ungdomsuddannelse må meget gerne være en HHX, men det kan også være andre. Du kan læse mere om uddannelse indenfor kontor og økonomi her

Personprofil

ERA BILER søger medarbejdere, der vil frem i trafikken, og vinde kampen om gæsterne. Som medarbejder vil du indgå i et stærkt team på omkring 100 Superhelte. Vi har alle et mål om at være ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Vi lægger stor vægt på de personlige relationer både internt i huset og udadtil. Derfor foretrækker vi ansøgere, der er bosiddende i nærområdet og er lokalkendte i Nordsjælland.

Vi tilbyder dig

Et af bilbranchens mest alsidige elevpladser, med et helt unikt sammenhold, der placerer os stærkt i kampen om gæsterne. Stillingen aflønnes efter retningslinjerne for elever. Vi har overenskomst via Dansk Industri.

Kontakt

Ansøgning sendes pr. mail til økonomichef Flemming Vestergaard på fv@erabiler.dk. Du er også velkommen til at ringe på 21 65 90 40. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt. Forventet start er 1. september 2020.

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Når du er en del af Interessebanken, har du en unik mulighed for at blive connectet med branchen og den virksomheden du gerne vil være en del af. Bilbranchen vil her fortælle om uddannelsesevents, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde 4 ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche:

Se mere om Anja – Værkfører her

Se mere om Rasmus – Lastvognsmekaniker her

Se mere om Nicklas – Salgschef her

Se mere om Karen – Markedsanalytiker her

Bilkarrieres facebookside vil ambassadørerne fortælle om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte der.

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco forhandler. 
På vores autoværksteder udfører vores teknikere også service, autoreparationer og skadesreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller. ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så Gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster. Vi vil være de bedste til vores bilmærker, og samtidig være ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Vi siger ikke, at vi er den perfekte bilforhandler – men vi vil bruge hver eneste dag på at blive lidt bedre. 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK