Originalt ekstraudstyr til din Toyota

Sikre dig god pasform og kvalitet med originalt ekstraudstyr fra Toyota

Med Toyota ekstraudstyr og tilbehør får din bil et løft i kvalitet, gensalgsværdi og komfort. Der er mange muligheder for at personliggøre og øge komforten i din Toyota.  F.eks. anhængertræk, alufælge eller tagboks. Alt fås specielt designet og tilpasset lige præcis den Toyota du kører i.

På vores modelsider kan du se ekstraudstyr brochurer til alle aktuelle Toyota modeller

Se ekstraudstyrs brochure til tidligere Toyota modeller

Vi har gemt alle ekstraudstyr brochurerne på tidligere Toyotaer. Du kan slå din bil op her, hvis du er i tvivl om modellen, årstal m.m.

Anbefalet udvalgt ekstraudstyr til bilen

Anhængertræk

Et anhængertræk er en anordning på bilen, hvor man sætter en anhænger, trailer eller f.eks. campingvogn fast. En anhænger kan fås både som aftageligt eller fast alt efter behov.

Alufælge

Alufælge er et flot alternativ til stålfælge. Et sæt alufælge til bilen øger værdien af bilen, samtidig med at udseendet af bilen bliver mere eksklusivt. Alufælge kan købes separat og sættes på egne dæk, eller kan tilkøbes med dæk som passer til fælgen. 

Beskyttelsespakke

En beskyttelsespakke indeholder produkter der hjælper med at beskytte din bil mod slitage, ridser og uønskede bilka-buler. Indholdet varierer afhængigt af model, og kan f.eks. være trinlister, sidelister, stænklapper, bagkofangerbeskyttelse, måtter m.m.

Sikkerhedskit

Det er lovpligtigt at have en advarselstrekant i bilen, og i flere lande er det nu også et lovkrav at medbringe refleksvest og førstehjælpsudstyr. Køb derfor et samlet sikkerhedskit til bilen, så du har det i tilfælde af at uheldet skulle være ude.