Toyota Professional varebiler hos ERA BILER

Se tidligere modeller fra Toyota 

Vi har gemt alle de gode informationer om de tidligere modeller fra Toyota, find brochure, ekstraudstyr, prislister og specifikationer.

Du kan slå din bil op her >, hvis du er i tvivl om modellen, årstal m.m.

Din varebil, firmabil eller minibus til lange arbejdsdage

Toyota Professional er et bredt udvalg af varevogne, vans og firmabiler til ethvert behov. Bilerne rummer hver især mange muligheder indenfor størrelse, funktionaliteter og ikke mindst motorkraft, derfor er der altid noget for enhver smag. Toyota er også kendt verden over for at have nogen af de mest pålidelige varevogne på markedet, som rummer markedets nyeste teknologi og udstyr. Proace og Proace City er ideele varevogne til ethvert behov og med deres mange opbygningsmuligheder danner de ideelle rammer uanset erhverv. Proace Chassis kan f.eks. opbygges til både lad, trælad, letvægtskasse eller med kølekasse, læs mere om mulighederne for opbygning her

Leder man efter pick-ups, så er Toyota Professionel bestemt også stedet man finder det. Toyota har verden over været kendt for deres imponerende pick-up truck Hilux, som klarer sig på verdens mest udfordrende strækninger. Leder man efter ultimativ luksus, SUV og pick-up egenskaber i én og samme bil, så går man heller ikke galt i byen, når man vælger en Toyota Land CruiserLand Cruiser har tilpasset sig bilejerens behov gennem årene. Man kommer let og behageligt fra offroad til landevej og tilbage til byen med en høj performance og et luksuriøst interiør. 

Kig ind forbi ERA BILER i Helsinge, Frederikssund eller Hillerød - så finder vi helt sikkert varebil, van eller firmabil som matcher dit behov.

Der er altid gode tilbud på Toyota Professionel varebiler, se et udvalg her