Toyota Reparation hos ERA BILER

Vores teknikere er specialister i Toyota og kan klare alle dine problemer

Vores teknikere er specialister i Toyota, og de kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Toyota kommer på liften, og der bliver ikke lavet nogle halve løsninger på vores værksteder.

Tingene skal gøres ordentligt. Derfor bruger vi moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil, men alt bliver stadig fikset med gammeldags knofedt. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den. Samtidig slipper du for at betale for, at vi skiller bilen ad for at finde årsagen til problemet.

Udover en Toyota i topform får du også et års gratis vejhjælp ved hvert stort eftersyn. Det er altså ikke kun vores biler der er solide, det er vores service også.
Med vores gratis vejhjælp er du dækket i hele Europa, og vi gør altid alt vi kan, for at du kommer hurtigt videre, også selvom du bare er løbet tør for brændstof.

Et Autoværksted du kan stole på. Rådgivning og top kvalitet hos vores 3 værksteder i Hillerød, Helsinge og Frederikssund.
ERA BILER er autoriseret på reparation af Toyota og Iveco. Vores værksteder er ISO 14001 miljøcertificerede og har arbejdstilsynets grønne smiley.

Bestil værkstedstid

Skal vi ringe dig op?

Skriv til værkstedet

Find værksted 

Sikkerhedskampagner