Forebyggende sikkerhedskampagner (Tilbagekaldelser af biler)

Alle berørte bilejere modtager brev via SKAT (Motorregistret). Har du modtaget et brev skal du kontakte ERA BILER for at aftale en tid til reparation.

Toyota har meget høje kvalitetskrav, og fokuserer konstant på at sikre alle bilejere den størst mulige tryghed bag rattet i deres biler. Derfor vil bilerne bliver indkaldt til det der kaldes en "Forebyggende sikkerhedskampagne" hvis der er konstateret den mindste chance for en fejl på bilen. Dette udføres også på biler der har kørt i mange år, og vi hos ERA BILER betragter det som en kæmpe service, og et kvalitets stempel.

Du får brev fra SKAT (Motorregistret), hvis din bil er omfattet af en sikkerhedskampagne, ikke fra ERA BILER, da vi ikke har alle kunder i hele landet i vores database, og bilen kan være handlet på tværs af landsdele osv.

Proceduren er således:

  • Du får et brev fra SKAT (Motorregistret)

  • Du bestiller tid hos os, brug den grønne knap (Vælg "Andet" og skriv "Sikkerhedskampagne" i kommentar feltet og oplys det kampagne nummer der står på brevet) eller kontakt et af vores værksteder (husk at have registreringsnummer, og det kampagne nummer klar der står på brevet)

  • Vi gennemgår sagen og bilens reparations historik, og vender tilbage med en tid hvor opgaven kan udføres.

  • Vi modtager bilen og udfører Sikkerhedskampagnen efter bilfabrikkens anvisninger, uden omkostninger for dig.

Toyota Sikkerhedskampagner, læs mere her