Webasto Guaranteed Plus

Udvidet garanti på din motorvarmer

Ved at vælge en Webasto bilvarmer har du valgt kvalitet fra markedets førende leverandør - samt en ekstra servicefaktor.
Vi sørger for at din bilvarmer altid er pålidelig. Vi tilbyder dig en tryghedsgaranti, som rækker ud over den lovpligtige garanti.

Vælg din personlige Webasto Guaranteed Plus Pakke:

  • 1-års Guaranteed Plus - gratis, hvis du beslutter dig inden 30 dage
    Hvis du registrerer din bilvarmer online inden for 30 dage efter installation får du et helt års gratis tryghedsgaranti. Hvis du registrerer den senere, kan du få et års ekstra garanti for DKK 395,-.
  • 3-års Guaranteed Plus: Giver endnu større tryghed 

Den 36-måneders tryghedsgaranti – i alt 5 års garanti – er en valgfri mulighed for alle bilvarmere, der er under 2 år gamle. Prisen for 3-års Guaranteed Plus er DKK 1.495,-.

Vil du gerne benytte dig af et af Guaranteed Plus tilbuddene? Det eneste du behøver er at registrere din bilvarmer online:

Trin 1: For at registrere din bilvarmer, skal du have registreringskoden fra din forhandler (se garanti bevis).

Trin 2: Har du ikke en registreringskode? Kontakt din installationsekspert, så sørger han for, at du bliver registreret.

Trin 3: Når du har udfyldt registreringsformularen og gennemført betalingen, vil du modtage en e-mail med dit Webasto Guaranteed Plus certifikat (PDF).

Klik her for online registrering

Læs mere på www.webasto.com/dk/guaranteed-plus/

Bestil værkstedstid

Skal vi ringe dig op?

Skriv til værkstedet

Find værksted 

Sikkerhedskampagner