Scroll ned til:   Pladesmed  |  bilkarriere.dk  |  Om 

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega?

Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland. 

Du er naturligvis velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på mail@erabiler.dk

Er du vores nye Pladesmed?

Vi har nok at se til på vores pladeværksteder. I øjeblikket står vi og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil i vores Helsinge afdeling blive kollega med omkring 30 dygtige lokale Superhelte. Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det "helt rette" match for os. I Helsinge er vi autoriseret reparatør af Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco, så erfaring i disse mærker vil være en klar fordel, men det er ikke et krav.

ERA BILER søger fagfolk, der vil frem i trafikken og vinde kampen om gæsterne. Som medarbejder hos os vil du indgå i stærke teams, og drømmen er, at vi kan skabe "byens bedste mobilitetsløsninger", hvor "gæstfriheden er det unikke". Vi lægger vægt på lokale relationer både internt i huset og udadtil. Derfor foretrækker vi ansøgere, der er bosiddende i Nordsjælland.

Vi tilbyder dig - et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og gode oplevelser. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til værkstedschef Wasim De Neergaard på tlf: 4028 5411 eller send en kort ansøgning på wdn@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Bilkarrieres facebookside fortæller ambassadørerne om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte der.

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere også service, autoreparationer og skadesreparationer på alle markedets øvrige bilmærker og modeller.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at vi kan skabe "byens bedste mobilitetsløsninger", hvor "gæstfriheden er det unikke" - er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten.

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK