Scroll ned til: Eftermarkedselev Taastrup | Mekaniker Taastrup | Mekaniker HillerødOm | Bilkarriere.dk

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega? Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland og Region Hovedstaden.

Vi søger eftermarkedselev til Taastrup

ERA BILER søger eftermarkedselev til Taastrup

Har du interesse for biler og trives du i hverdag med fart over feltet og godt humør? Vil du kickstarte din karriere i autobranchen og lære af de bedste? Så er der her en spændende mulighed for dig!

Hos ERA BILER Taastrup søger vi en eftermarkedselev, handelsuddannelse Auto, som skal være med til at sikre vores gæster får en mindeværdig oplevelse.

VI TILBYDER:
Vi tilbyder en elevplads i et professionelt arbejdsmiljø, hvor du vil få opbygget dine faglige kompetencer og ligeledes få grundlagt en god praktisk forståelse for mærket Toyota. Dine dygtige kollegaer vil altid være til rådighed og vil agere sparringspartnere, så vi i fællesskab kan udvikle os.

Uddannelsen som eftermarkedselev tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af perioden få et indgående kendskab til bilbranchen - lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, kundemodtagelse, fakturering, samt deltagelse i den daglige værkstedsplanlægning.

Uddannelsen har tre opholde af 14 dages varighed hos Business College Syd - læs mere om uddannelsen og adgangskrav her: Business College Syd: Handelsassistent Auto i Mommark (bcsyd.dk)

HVEM ER DU:

 • Imødekommende og udadvendt
 • Har lysten til læring og udvikling
 • God til at samarbejde
 • Ansvarsbevidst

ET SPÆNDENDE ARBEJDSMILJØ I EN STOR KONCERN
ERA BILER Taastrup er autoriseret forhandler og værksted for Toyota, og vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads".

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche med mere end 1300 medarbejdere i norden, Tyskland og Baltikum. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes .

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

SKAL VI UDVIKLE OS SAMMEN?
Hvis ovenstående lyder som en spændende udfordring for dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. Send din ansøgning via linket "Søg stillingen" i vores rekrutteringsportal. Samtaler afholdes løbende, og tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Værkstedschef Michael Haudrup på telefon 8881 9127 eller på mail: michau@erabiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi søger mekaniker til Taastrup

ERA BILER søger mekaniker til Taastrup

Har du lyst at blive en del af et dedikeret og kompetent team hos ERA BILER, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes? Så se her!
Vi søger en engageret mekaniker til vores bilhus i Taastrup. Her lægger vi stor vægt på gæstfrihed og høj kvalitet og du vil blive en del af et professionelt team, hvor humøret er højt og lysten til at være en del af et vinderhold spiller en stor rolle. Du vil få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:

 • Service
 • Fejlfinding og afhjælpning af akutte fejl
 • Skift af motor, gearkasse, tandrem osv.
 • Garantireparationer

HVEM ER DU:

Du er uddannet mekaniker. Måske har du flere års erfaring, eller måske er du nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Toyota. Vi lægger vægt på, at du:

 • Sætter gæstens interesser højest
 • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans
 • Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet.
 • Er en dedikeret teamplayer, som motiveres af at spille hinanden stærke

DIN NYE ARBEJDSPLADS:

ERA BILER Taastrup er autoriseret forhandler og værksted for Toyota, vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads".

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche med mere end 1300 medarbejdere i norden, Tyskland og Baltikum. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes .

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

VIL DU MED PÅ HOLDET?  

Send din ansøgning via linket "Søg stillingen" i vores rekrutteringsportal så hurtigt som muligt. Samtaler afholdes løbende, og tiltrædelse sker efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Værkstedschef Michael Haudrup på telefon 8881 9127 eller på mail: michau@erabiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi søger mekaniker til Hillerød

ERA BILER søger mekaniker til Hillerød

Er du nyuddannet automekaniker eller måske en erfaren diagnose tekniker? Har du lyst at blive en del af et dedikeret og kompetent team hos ERA BILER, hvor du gennem fagligt håndværk og solidt samarbejde vil bidrage til vores fremtidige succes? Så se her!

HØJ KVALITET OG GÆSTFRIHED SKABER FUNDAMENTET 

Hos ERA BILER søger vi en mekaniker/tekniker, der i samarbejde med det øvrige team på værkstedet skal sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt bidrage til en høj kundetilfredshed på tværs af forretningen. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor humøret er højt og lysten til at være en del af et vinderhold spiller en stor rolle. Du vil få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVE

- Service

- Fejlfinding og afhjælpning af akutte fejl

- Skift af motor, gearkasse, tandrem osv.

- Garantireparationer

HVEM ER DU

Du er uddannet mekaniker. Måske har du flere års erfaring, eller måske er du nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til Toyota og/eller IVECO. Vi lægger vægt på, at du:

- Sætter gæstens interesser højest

- Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans

- Sætter en ære i at levere håndværk af højeste kvalitet.

- Er en dedikeret teamplayer, som motiveres af at spille hinanden stærke

DIN NYE ARBEJDSPLADS

ERA BILER er autoriseret forhandler og værksted for Toyota og IVECO og vi arbejder med de nyeste teknologier. Hos os er gæstfriheden fundamentet for vores succes både ift. vores gæster og hinanden. Vores drøm er at "ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads". Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Du vil desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes. Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedIn

VIL DU MED PÅ HOLDET?  

Så ser vi meget frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte Værkstedschef Glenn Hansen på telefon 4829 9513 eller på mail: glehil@erabiler.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge, Frederikssund og Taastrup. Vi er autoriseret forhandler af Toyota  og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:
”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen,
hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte,
der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”