Scroll ned til:  Pladesmede | Om | Bilkarriere.dk

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega?

Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland.

Hold øje med os på Facebook, og se hvor godt vi har det :-)

Vi søger pladesmede

ERA BILER søger uddannede pladesmede, der brænder for detaljen!

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket mangler vi pladesmede som sætter en ære i godt håndværk.
Vi er autoriseret forhandler og værksted for Toyota og Iveco, og vi arbejder med de nyeste teknologier, og udfører skadesarbejde på de fleste bilmærker.

Godt humør og stærkt team
Som pladesmed bliver du en del af et stærkt og kompetent team af dygtige lokale Superhelte, hvor humøret er højt og lysten til at være en del af et vinderhold spiller en stor rolle. Du vil få din daglige gang i et moderne værksted, hvor du hver dag sørger for, at vores Gæster er godt kørende. Vi er tæt på 100 Superhelte i hele ERA BILER.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Almindelige reparationer og udbedringer af skader
  • Assistere med taksering

Hvem er du:
Du er uddannet pladesmed eller karrosseriteknikker. Måske har du flere års erfaring, eller måske nyuddannet. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til et eller flere af vores bilmærker.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har stort gå-på-mod og er god til at finde løsninger
  • Kan arbejde selvstændigt og struktureret med en solid ordenssans
  • Har viljen til at yde et godt stykke arbejde og sætte gæsternes interesser højest
  • Er en god teamplayer

Vi tilbyder dig:
Et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og mindeværdige oplevelser. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Vores drøm er, at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Ring til HR-Chef Camilla Munkholm Fischer på 6043 0371 eller send en kort ansøgning på cmf@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 3 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota  og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:
”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen,
hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte,
der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Bilkarrieres facebookside fortæller ambassadørerne om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte der.