Scroll ned til:  Værkfører | Om | Bilkarriere.dk

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega? Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland.

Vi søger værkfører til Helsinge

ERA BILER søger erfaren værkfører der motiveres af Gæstfrihed og ordentlighed

Vi søger en søger kompetent og engageret værkfører til vores Bilhus i Helsinge.

Gæstfrihed og et dedikeret team
Som værkfører hos ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam, der i dag består af 5 medarbejdere i indskrivningen, 7 teknikere, 5 lærlinge og 2 i klargøringen. Humøret er højt og vi sætter en ære i at udvise gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster. Vi er ca. 25 Superhelte i alt i Helsinge og over 100 Superhelte i hele ERA BILER.

Dine primære arbejdsopgaver:
I samarbejde med værkstedschefen vil du være ansvarlig for:

  • Den daglige drift og planlægning af det mekaniske værksted
  • Modtagelse og kontakt med gæster i indskrivningen og telefonisk
  • Kalkulation og udarbejdelse af tilbud
  • Håndtering af ordre fra start til slut
  • Fakturering af ordre

Hvem er du:
Det er vigtigt, at du har kendskab til branchen, at du har en teknisk baggrund og stor interesse for biler. Har du solid erfaring fra en tilsvarende rolle og gerne inden for Toyota, vil det være en stor fordel.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Motiveres af at sætte dig i gæstens sted og skabe mindeværdige oplevelser
  • Er struktureret og sætter en ære i at der er styr på bilhuset
  • Er udadvendt og stærk til at kommunikere
  • Trives i en dynamisk hverdag og kan holde mange bolde i luften

Vi tilbyder dig:
En fuldtidsstilling med mange udviklingsmuligheder, sundhedsforsikring og en attraktiv lønpakke. Vi har stort fokus på træning og læring, samt at inddrage alle vores medarbejdere til at omfavne fremtidens forandringer.

Vores drøm er at ”ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”. Vi er engagerede og passionerede Superhelte med fokus på at opbygge langvarige relationer til hinanden og vores gæster.

Kontakt
Ring til Wasim de Neergaard på 4877 1411 eller send en kort ansøgning på wasden@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 100 medarbejdere fordelt på 3 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota  og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år ca. 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

Vores drøm/vision er:
”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen,
hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte,
der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”