Scroll ned til:  Salgskonsulent | Pladesmed | Om | Bilkarriere.dk

Vil du arbejde hos ERA BILER?

Er du vores nye kollega?

Her på jobsiden kan du se hvilke profiler vi søger til vores afdelinger i Nordsjælland.

Hold øje med os på Facebook, og se hvor godt vi har det :-)

Salgskonsulent til ERA BILER - Toyota

Hos ERA har vi fart på, med 10% omsætningsvækst i 2020, og endnu 20% mere vækst i 2021. Så hvis du er en gæstfri Superhelt med mod på fremtiden, så er jobbet som salgskonsulent måske noget for dig. Vi kan godt bruge flere i de 3 Toyota bilhuse.

Du vil sammen med salgschefen og de øvrige salgskonsulenter i de enkelte bilhuse have det daglige ansvar for salgsafdelingen. Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med vores bilmærker, samt lyst til salg af varebiler.

Dine funktioner i salgsafdelingen vil både være butikssalg og opsøgende salg. Vi har også stort fokus på rådgivning og salg af finansiering, leasing, serviceaftaler, forsikring samt andre tillægsydelser.

Du skal fastholde vores nuværende gæster, men vi vil også rigtig gerne have fat i nye gæster til bilhusene. Som salgskonsulent hos ERA BILER vil du indgå i et stærkt salgsteam i de 4 bilhuse på i alt 15 sælgere og salgschefer, hvor mindeværdige oplevelser er altafgørende.

Vi lægger stor vægt på personlige relationer både internt i huset og udadtil, og at udvise Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster med mindeværdige oplevelser.

Vi tilbyder dig
En stilling med mange udviklingsmuligheder, firmabil, og en attraktiv lønpakke – samt en masse glade og rare kolleger – eller Superhelte, som vi kalder hinanden.

Kontakt
Vi tilbyder dig et udfordrende job med et helt unikt sammenhold. Ring til Jacob Johannessen på 2032 5222 eller send en kort ansøgning på jlj@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Er du vores nye Pladesmed?
- til vores værksted i Helsinge

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket står vi og mangler en pladesmed til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil i vores Helsinge bilhus blive kollega med omkring 25 dygtige lokale Superhelte, hvor vi er autoriseret værksted for Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco.

Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det ”helt rette” match for os.

ERA BILER søger fagfolk, der vil frem i trafikken og vinde kampen om gæsterne. Som medarbejder hos os vil du indgå i stærke teams, og drømmen er, at ”vi kan skabe ”byens bedste mobilitetsløsninger”, hvor gæstfriheden er det unikke”. Vi lægger vægt på lokale relationer både internt i huset og udadtil. Derfor foretrækker vi ansøgere, der er bosiddende i  Nordsjælland.

Vi tilbyder dig - et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og gode oplevelser. Stillingen aflønnes efter kvalifikationer med en lønpakke, der matcher jobmarkedet.

Ring til værkstedschef Wasim De Neergaard på tlf: 4028 5411 eller send en kort ansøgning på wdn@erabiler.dk
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Om ERA BILER

Vi udviser Gæstfrihed til hinanden og vores Gæster

ERA BILER er i dag blevet en mindre koncern med omkring 110 medarbejdere fordelt på 4 adresser i Hillerød, Helsinge og Frederikssund. Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. På vores værksteder udfører vores teknikere service, autoreparationer og skadesreparationer. Vi sælger hvert år over 3.000 biler, og udfører servicearbejde på over 8.000 af vores gæsters biler. Vi omsætter for cirka kr. 500.000.000 ekskl. moms og afgifter.

ERA BILER ønsker at opbygge langvarige relationer til vores gæster, via godt håndværk og god rådgivning, så gæsterne vil anbefale os til andre. Vi vil hver dag yde Gæstfrihed overfor hinanden og vores gæster, med mindeværdige oplevelser. Drømmen om, at ”vi kan skabe ”byens bedste mobilitetsløsninger”, hvor gæstfriheden er det unikke” – er stadigvæk en drøm, men vi kan skimte den i horisonten.

Bilkarriere.dk

Vil du være en del af en af verdens største brancher?

Bilens univers er fascinerende. Både når man tænker på det svimlende antal af mennesker og varer, der hver dag bliver transporteret af biler og lastbiler. Men også når man bliver inspireret af bilens spændende teknologiske udvikling, som virkelig accelererer i disse år.

Bilbranchen vil med Bilkarriere fortælle om uddannelses events, nye uddannelser inden for branchen, branchemesser – alt hvad du skal vide for at komme tættere på en karriere i bilbranchen.

Jobportalen giver dig mulighed for at få et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan oprette en profil, og dermed også give virksomhederne mulighed for at finde dig! Gennem din personlige profil, kan Jobportalen løbende matche dine kriterier og ønsker med konkrete jobs

bilkarriere.dk kan du møde ambassadører, der tør udfordre traditionerne og hermed gøre en forskel for den danske bilbranche

Bilkarrieres facebookside fortæller ambassadørerne om deres hverdag, uddannelse og karriere – og har du spørgsmål, så har du mulighed for at stille dem direkte der.