Ny Daily: er sikrere, stærkere og 100 procent opkoblet.
Leverer en bedre chaufføroplevelse end nogensinde!

PRESSEMEDDELELSE - 16. NOVEMBER 2023

Den ikoniske familie af lette erhvervskøretøjer fra IVECO fortsætter sin hurtige udvikling med produktopgraderinger og topmoderne konnektivitet som standard i hele sortimentet, hvilket åbner op for en verden af serviceydelser og en række funktioner, der er designet til at gøre chaufførens liv i køretøjet mere komfortabelt, levere en fremragende og sikrere køreoplevelse, samtidig med at kundens forretningsproduktivitet og bæredygtighed øges.

Et instrumentbræt, der er klar til brug, og som er designet omkring chaufføren for at tilbyde suveræn komfort, ny menneske-maskine-grænseflade (HMI) med fuldt digitalt konfigurerbart 10,25'' standardinstrumentpanel og nyt infotainmenttilbud.

Opgavefokuserede forbedringer såsom nøglefri adgang og start til distribution i byen og et komplet sæt serviceydelser åbner op for et nyt niveau af virksomhedsproduktivitet.

Nye konnektivitetsfunktioner med fokus på kunden, f.eks. fjernbetjeninger og profilindstillinger, giver chauffører og flådeejere øget effektivitet og brugervenlig oplevelse.

Det eneste lette erhvervskøretøj med opbygning på chassisramme, der opfylder de nye GSR-krav i 3,5 ton-klassen.

Nye avancerede førerstøttesystemer (ADAS), der går længere end lovkravene med beskyttelse af bløde trafikanter (VRU), og autonom kørsel på niveau 2 giver en sikker og stressfri køreoplevelse.

Daily er mere bæredygtig end nogensinde før med et komplet sortiment i elektrisk version og bekræfter det unikke salgsforslag med bio-CNG-motor.

Daily er tro mod sit DNA som en sand partner i kundernes forretningssucces og bekræfter sit chaufførcentrerede engagement med den dramatisk forbedrede ergonomi i førerhusets interiør og indbyggede teknologi samt nye konnektivitetsmulige serviceydelser, der er udvidet i hele sortimentet, og som er indrettet som flådeadministratorernes favorit og chaufførernes elskede ikon.

IVECO undersøgte også måder at øge køretøjets nyttelast på og tilbyder nu en ny bladfjederaffjedring bagtil med progressiv stivhed, der fås som ekstraudstyr. Den gør det muligt for køretøjet at bære tungere last med en ydeevne, der kan sammenlignes med dobbeltbladet affjedring.

Den nye Daily omfatter også el- og bio-CNG-versioner sammen med tilhørende serviceydelser til at hjælpe kunderne under deres omstilling til bæredygtighed med en komplet mobilitetsløsning.

Funktioner i førerhuset giver en overlegen chaufføroplevelse
Med Daily er der indført et væld af funktioner, der er designet til at gøre chaufførens liv i køretøjet mere behageligt. Det nye instrumentbræt med masser af opbevaringsrum gør det nemt at organisere ejendele og holde alt, hvad der er brug for, inden for rækkevidde. Med plads beregnet til mobilenheder, nye USB-moduler af type A+C og ny trådløs oplader behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Et iøjnefaldende element er det nye fuldt digitale konfigurerbare 10,25" instrumentpanel, der er standard i hele serien. Det giver fremragende synlighed af køretøjets nøgleoplysninger, der vises tydeligt på den brede skærm med store skriftstørrelser. Der fås tre skærmlayout, så chaufføren kan vælge sin foretrukne konfiguration og nemt skifte med knappen på betjeningsarmen.

Det nye infotainmentsystem med et 10" farvedisplay er integreret i den centrale del af instrumentbrættet og tilbyder nye funktioner, der forbedrer chaufførens oplevelse i køretøjet. De vil hurtigt træde i funktion i køretøjet med trådløs spejling af mobilenheder og styre førerhusfunktioner såsom lys, ruder og klima med stemmekommandoer via IVECO Driver Pal, som nu er integreret i systemet og nem at konfigurere. De vil også kunne bruge avancerede Tom Tom Live-navigationstjenester i det nye infotainmentsystem til altid at planlægge de bedste ruter baseret på trafikforhold i realtid

På vejene vil chaufføren få absolut køreglæde med Hi-Matic-transmissionen, og det forstærkes yderligere af det nye multifunktionshåndtag med bistabil position og effektvælger til strøm- og Eco-indstilling, som er mere behagelig at bruge og gør det lettere at se transmissionens status.

Bakkameraet med dynamiske linjer, der fås som ekstraudstyr til førerhus og kassebil ud over standardparkeringssensorerne, giver et klart overblik over omgivelserne bagud, hvilket gør bakmanøvrer sikrere og nemmere. Desuden medfølger den nye radio med 7'' touchskærm, der fuldender tilbuddet med et sæt nøgleegenskaber, herunder betjening på rattet, mobilspejling og IVECO Driver Pal.

Forbedrede digitale funktioner åbner op for større produktivitet og effektivitet
Dailys standardkonnektivitet muliggør en række nye funktioner og serviceydelser, der er designet til at øge kundens produktivitet. Det er nu muligt for chauffører og flådeadministratorer at arbejde mere effektivt med køretøjets fjernbetjeningsindstillinger med Easy Daily-appen eller via IVECO ON-portalen. Flådeadministratoren kan eksternt kontrollere status for køretøjets funktioner såsom Hi-Matic-indstillinger og Eco Mode og låse dem for at sikre, at køretøjet fungerer med maksimeret brændstoføkonomi. Denne funktion gør det også muligt at fjernstyre ethvert køretøjs ADAS-indstillinger for at sørge for, at alle køretøjer i flåden er konfigureret til at understøtte chaufførernes sikkerhed og bidrage til sikrere veje.

For chauffører, der deler kassebil i flåden, betyder funktionen Profilindstilling, at de kan gemme deres foretrukne opsætning af ADAS, instrumentpanel og infotainment via deres Easy Daily-app. De vil automatisk kunne overføre deres indstillinger til et andet parret køretøj.

Dør-til-dør-leveringer vil kunne foregå hurtigere og mere bekvemt med nøglefri adgang og start: Daily er det eneste lette erhvervskøretøj på markedet, der tilbyder komplet håndfri dørlåsning og oplåsning.

Kundernes produktivitet vil også blive forbedret af IVECO's serviceydelser, der er designet til at maksimere køretøjets oppetid. De omfatter opdateringer via cloud, hvilket fjerner behovet for at besøge forhandlerens værksted for at få softwareopdateringer, og det sparer tid. Proaktiv fejlhåndtering baseret på Daily-statusdata om tilstand gør det muligt for kunden at planlægge værkstedsbesøg mest effektivt. IVECO's overvågning og administration af oppetid gør potentielle ikke-planlagte stop til planlagte.

Den nye Daily overskrider grænser for at sørge for omfattende sikkerhed
De nye ADAS- og level-2-funktioner for autonom kørsel giver en stressfri køreoplevelse og øger sikkerheden i og omkring køretøjet og går samtidig længere end lovkravene for at beskytte bløde trafikanter. Træthed på lange dage bag rattet reduceres med den nye køassistent, som automatisk følger trafikkens strøm. Med avanceret vognbanemidterføring styres køretøjet, og det holdes i midten af vognbanen, samtidig med at den adaptive fartpilot med køkørselsfunktionfølger farten af køretøjet foran og stopper, når det stopper. Takket være sikkerhedsadvarslerne Intelligent Speed Assist og genkendelse af trafikskilte kan chaufføren acceptere og indstille hastighedsgrænsen og køre sikkert uden stress.

Chaufførens sikkerhed forbedres med AEBS og citybremse, der også beskytter bløde trafikanter, og den nye drejeassistentfunktion, som automatisk aktiverer bremsen i et sving efter behov for at undgå en kollision.

Advarsel om blinde vinkler advarer, hvis et køretøj nærmer sig i den blinde vinkel, når der skiftes vognbane. Arbejde i forbindelse med byopgaver bliver sikrere og stressfrit med informationssystemet til advarsel om blinde vinkler, der advarer, hvis en cyklist nærmer sig på kantstenen, og bremsefunktion ved krydsende trafik bagved, der hjælper chaufføren med at bakke og giver oplysninger om køretøjer og forhindringer omkring køretøjet og bremser automatisk, hvis det er nødvendigt. Når du gør dig klar til at forlade køretøjet, vil advarsel om døråbninggive dig besked, hvis et køretøj eller en cyklist nærmer sig, og det vil øge sikkerheden i bymiljøet.

Daily indfører også nye passive sikkerhedsfunktioner, der opfylder GSR B-kravene, og det er det eneste lette erhvervskøretøj med opbygning på chassisramme, der overholder de nye GSR-standarder i 3,5 ton-kategorien. Hele serien, der er kendt for robustheden af den unikke struktur med opbygning på chassisramme, er blevet yderligere styrket med omdesignet af chassisets frontdel.

IVECO Services: fuldender og skræddersyr IVECO's mobilitetsløsning efter kundens behov
IVECO har gjort yderligere fremskridt under udviklingen af sine serviceydelser med introduktionen af en ny forretningsmodel, der udnytter alle de digitale teknologiers muligheder. Daily leveres med en omfattende portefølje af serviceydelser, der er udviklet til at forbedre produktiviteten og rentabiliteten i kundernes virksomheder ved at maksimere køretøjets oppetid og effektivitet, chaufførens sikkerhed og miljøbeskyttelse. Målet er at tilbyde kunderne en komplet mobilitetsløsning, der omfatter køretøjet og de perfekt integrerede serviceydelser, og som perfekt opfylder kundernes krav.

Serviceydelser til oppetid er designet til at minimere køretøjets stilstandstid ved at undgå uplanlagte driftsstop via overvågning i realtid, fjerndiagnosticering og vedligeholdelsesplaner. Serviceydelser til produktivitet og effektivitet hjælper kunderne med at reducere brændstofforbrug, optimere ruter og forbedre kørestilen. Serviceydelser til førerpleje og sikkerhed er designet til at fremme en mere sikker kørsel og øge chaufførens sikkerhed. Reservedele og tilbehør udgør et omfattende tilbud til tilpasning af køretøjet.

IVECO's modulære tilgang til sit servicetilbud gør det lettere for kunderne at vælge det sæt af serviceydelser, som passer bedst til deres specifikke behov. IVECO har også samlet nogle serviceydelser baseret på sine erfaringer for yderligere at lette sammensætningen af en skræddersyet løsning.

Startpakken er designet til at forenkle livet i køretøjet med kundeportalen IVECO ON til overvågning af køretøjet og optimering af flådens effektivitet, overvågning og administration af oppetid for at maksimere den tilsluttede Dailys oppetid og den nye Easy Daily-app for at gøre chaufførens liv lettere.

Desuden kan kunden vælge at kombinere det med Premium-pakker. Produktivitetspakken indeholder IVECO ON Plus, som inkluderer ADAS-fjernbetjening og geolokaliseringsopdateringer til køretøjer og Web API, så kunden kan bruge sit eget flådestyringssystem til sine IVECO-tilsluttede køretøjer. Sikkerhedspakkenindeholder Professional Safe Report til evaluering og forbedring af kørestilen ud over IVECO ON Plus. Førerstøttepakken garanterer yderligere 2 års tilgængelighed af IVECO Driver Pal og Tom Tom Live-service.

IVECO tilbyder også en vært med tilhørende serviceydelser for at hjælpe kunder, der vælger Dailys CNG- eller elversioner. Det omfatter serviceydelser til e-mobilitet, der er udviklet for at lette overgangen til elektrisk mobilitet ved at maksimere køretøjets oppetid, rækkevidde og energieffektivitet, og GATE, den innovative altomfattende pay-per-use-formel til langtidsleje af grønne erhvervskøretøjer.