Danmarkspremiere på ny Iveco Daily

Den nye Daily er banebrydende med sine nye, fleksible og intelligente løsninger, som gør bilen til en stærk samarbejdspartner

Bygget på baggrund af erfaringer og ny teknologi

Vi kan nu endelig byde velkommen til den fantastiske Iveco Daily 22, som afløser en af de bedste transportbiler på markedet. Pågrund af succesen bag forgængeren, bygger den nye Daily på mange af de positive erfaringer fra den tidligere model. Den nye Daily har dog stadig fået en masse nye features, der skal være med til at tage Daily til nye højder.  

Air-Pro

Den nye daily er udstyret med den unikke og intelligente luftaffjedring, med smart elektronisk styring. En nyhed der forbedre kørekomforten og beskytter både fører og last under kørslen. 

Iveco Driver Pal

Den nye Iveco Daily har også fået en nye stemmeassistent, baseret på Alexa. Denne nye feature er med til at give førerren mulighed for at kommunikere med køretøjet,  hvilket bidrager til en sikker, stressfri og behagelig køreoplevelse. 

Motorteknologi og efterbehandlingssystemer

De nye optimeringer på Daily 22, garantere fuld overenstemmelse med Euro 6-D Final og Euro VI-E under reelle kørselsforhold i hele levetiden.

Den nye optimerede 2,3-liters motor forbruger op til 6% mindre brændstof og øger Daily'ens anvendelighed gennem op til 15% mere drejningsmoment til krævende opgaver.  

3,5 tons trækkapacitet 

Den nye Daily har stadig bevaret mange af de stærke sider, som forgængeren tilbød. Her der der bl.a. tale om muligheden for at kunne trække 3,5 tons på næsten alle udgaver af Daily. Det skyldes at Daily er bygget som en C-ramme lastvogn, hvilket giver dig muligheden for at køre med tung last uden at give afkald på kørekomforten. 

Connectivity box

Connectivity box giver vores kunder muligheden for at undgå nedetid, ved at etablere en direkte kontakt mellem bilen og Iveco's kontrolrum. I kontrolrummet sidder der et team af dedikerede Iveco specialister, som kan udføre fjerndiagnosering på baggrund af data fra bilen i real tid, og derefter opdatere køretøjets software. Denne service er også med til at identificere problemer, før de opstår og giver i mange tilfælde muligheden for at løse problemet på afstand. 

Nye sæder med memory foam

Den nye Daily kommer også med sæder med indbygget memory foam, der er med til at forhøje kørekomforten, da sædet former sig efter dig. Dette er med til at give en mere jævn vægtfordeling, som reducere tryk mod ryggen med 30%, og forbygger derved rygsmerter. 

Har du spørgsmål til Iveco?

Hvis du har spørgsmål til Iveco Daily, er du mere en velkommen til at kontakte os via mail, så står vi klar til at rådgive dig.

Læs mere om Iveco Daily

Har du lyst til at vide mere om den nye Iveco Daily 22, kan du med fordel læse mere på vores modelside via nedenstående link.

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.