ERA BILER udvider med Toyota i Taastrup

Vi blev som bekendt pr. 1. februar 2024 opkøbt af bilkoncernen Nic. Christiansen Gruppen. Det har allerede givet mulighed for udvidelse med Toyota bilhus i Taastrup.

Nic. Christiansen Gruppen, en af Danmarks største bilkoncerner, udvider ERA BILER pr. 1. maj 2024 til at omfatte endnu et Bilhus. Årsagen er, at Nic. Christiansen Gruppen allerede havde et Toyota bilhus i Taastrup i kæden - Terminalen. Derfor er det helt naturligt, at dette bilhus på Roskildevej i Taastrup overgår til ERA BILER.

ERA BILER vil således fra maj have fire bilhuse på Sjælland, placeret i Hillerød, Helsinge, Frederikssund og Taastrup, der bliver det første i Storkøbenhavn.

Nic. Christiansen Gruppens Terminalen-forretning på Roskildevej forhandler i dag Toyota og Nissan, men fremadrettet kommer forretningen udelukkende til at koncentrere sig om Toyota. Og det glæder Jacob Johannessen, der er adm. direktør for ERA BILER, at kæden nu også kommer til at råde over endnu et bilhus i Taastrup.

Den 15. marts var det 40 år siden, at Erik Johannessen og dermed ERA BILER A/S startede som Toyota forhandler. Det har været en fantastisk rejse med over 65.000 solgte biler - primært nord for København. Derfor er det meget glædeligt, at vi kan fejre det jubilæum med en udvidelse i Taastrup. Vi glæder os til at få cirka 20 nye kollegaer i Taastrup samt en masse nye Toyota gæster fra Storkøbenhavn.

”Vores mål er at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor GÆSTFRIHEDEN er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads. ”Vi er rigtig glade for, at vi har fundet vejen til fremtiden, hvor Toyota og ERA BILER kan fortsætte med at udvikle hinanden til glæde for vores gæster og mange medarbejdere. At Terminalen Roskildevej nu overgår til ERA BILER er helt fantastisk, og vi kan nu tilbyde endnu flere en mindeværdig gæsteoplevelse,” siger Jacob Johannessen.