22. november 2021

Vi kan med stolthed meddele at vi nu er guldsponsor for Team Rynkeby.

Team Rynkeby cykler for børn med kritisk sygdom, hvilket er en mærkesag vi helhjertet bakker op om.
Vi glæder os til at være med på rejsen sammen med Team Rynkeby, og følge dem fremover.

Hvem er Team Rynkeby

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier. Holdet blev stiftet tilabge i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S, besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutning af Tour De France. 

Idag består Team Rynkeby af ca. 2400 ryttere i fordelt over otte lande. Derudover er der cirka 550 hjælpere fordelt på de i alt 59 lokale hold, i henholdsvis Danmark, Sverige, Findland, Norge, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz.

 

Pengene går til børn med kritisk sygdom

"I gennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritisk sygdom.

Gennem sine tre brands, Rynkeby, God Morgon og hohes C, dækker den tyske juicekoncern Eckes-Granini projektets centrale omkostninger i samarbejde med de organisationer, der samles penge ind til. Det betyder, at alle indsamlede midler går til organisationer, der hjælper børn med kritisk sygdom. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2020 donerede Team Rynkeby 65,5 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 20 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark."

Kilde:  https://team-rynkeby.dk/team-rynkeby-3.aspx

Hvordan er det gået igennem årende? 

Her kan du se en oversigt over den super flotte udvikling Team Rynkeby har stået for igennem årende. En udvikling vi hos ERA BILER A/S, er super stolte af at være en del af. 

Vil du gerne vide mere om Team Rynkeby?

Via nedenstående links kan du se mere om Team Rynkeby, blive en del af holdet eller støtte holdet med dit eget sponsorat.