Toyota Highlander 2021 - Dansk introduktion er aflyst

Ny hårdfør, luksuriøs og rummelig syv-personers SUV

Den nye Highlander er skabt til at imødekomme kravet om en både praktisk, holdbar og rummelig syv-personers SUV med et højt komfortniveau og en luksuriøs oplevelse for alle passagerer. En yderst effektiv 2.5-liters benzinmotor med to separate elmotorer både ved forhjulene og baghjulene, yder en utrolig kraft på hele 244 hestekræfter og de foreløbige, men endnu ikke endeligt typegodkendte forbrugstal, ligger på gennemsnitligt 15,2 km/l ved blandet kørsel og med en CO2 -udledning på 146 g/km efter den nyeste og mere retvisende WLTP-målemetode. Dermed udmærker den enorme SUV sig brændstoføkonomisk og miljømæssigt som klasseledende blandt modeller, der ikke skal lades op med ladestik.  

Hvornår sker hvad?

OPDATERING 20/05-2021: Vi har fået besked om at Highlander ikke bliver introduceret i Danmark, samt de øvrige nordiske lande i denne omgang! Vi håber på at det bliver genovervejet på et tidspunkt.

Se billeder af Toyota Highlander i mediegalleriet

1/1

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri kørsel
Forbedret brændstoffektivitet
Automatgear er standard
10 års garanti på hybridbatteriet
Lav CO2 udledning
Hybrid siden 1997

Kun med Hybridmotor og firehjulstræk

Det bliver kun muligt at købe Highlander med hybridmotor i Danmark. Her får man en 2.5-liters benzinmotor med to separate elmotorer både ved for- og baghjul. Dette muliggør det intelligente firehjulstræk, som er med til at fordele kræfterne ligeligt til alle hjul.  Hybridmotoren yder 244 hestekræfter og de foreløbige, men endnu ikke endeligt typegodkendte forbrugstal, ligger på gennemsnitligt 15,2 km/l ved blandet kørsel og med en CO2-udledning på 146 g/km efter den nyeste og mere retvisende WLTP-målemetode.

Gå ikke ned på sikkerhed

Sikkerheden er som vanligt i Toyota-biler blandt klassens højeste, og Highlander er udstyret med anden generation af den avancerede sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense. Her hjælper en række aktive sikkerhedsteknologier med helt at undgå eller som minimum at reducere risikoen for kollissioner i en lang række forskellige situationer i trafikken.
Toyota Safety Sense-pakken, der er standard i alle udgave af den nye Highlander, indeholder bl.a. automatisk nødbremse med aktiv styreassistent og med registrering af biler og fodgængere både dag og nat samt af cyklister om dagen. Derudover virker den adaptive fartpilot med køfunktion allerede fra 0 km/t. og op til bilens maksimale hastighed på 180 km/t., mens vejskiltegenkendelse, vognbaneassistent og automatisk op- og nedblænding af fjernlys også øger sikkerheden bag rattet.