Toyota Avensis 2015 - 2018

En af de mest populære biler i Danmark i den store mellemklasse

2018/07 - Toyota Avensis sælges desværre ikke længere i Danmark.

Er du på udkig efter en rummelig, lækker og højtudstyret bil, kan vi tilbyde dig f.eks. Auris Touring Sports, Prius Plus eller Rav4


Med et skarpt design, høj komfort, innovativt sikkerhedsudstyr samt kraftige og effektive motorer er Avensis designet og udviklet til at kunne opfylde de behov, både firmabilsbrugere og private bilejere har.

Toyota Avensis er et udtryk for intelligent tænkning. Det gælder ikke blot de avancerede sikkerhedssystemer, men også det store program af kraftfulde og økonomiske motorer. Det stilsikre design og eksklusive interiør bekræfter indtrykket af en bil i særklasse.

 

Her er alle genveje omkring Avensis 2015 - 2018

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Toyota Avensis Avensis 2015 - 2018

Se flere billeder af Avensis 2015 - 2018 i mediegalleri

 

Udstyr Avensis
Særligt standardudstyr

UDVENDIGT:

- Antenne, hajfinne (Touring Sport)
- Dækreparationskit
- El-sidespejle, indfarvede
- El-sidespejle m. varme
- Follow-me-home
- LED kørelys
- LED Baglygter
- Varmetråde i for- og bagrude
- Viskere m. interval, bag
- Viskere m. interval, for

INDVENDIGT:

- Bakspejl m. automatisk nedblænding
- Centrallås
- Gearskifteindikator
- Elektronisk p-bremse
- El-ruder, for
- Fartpilot m. fartbegrænser
- Foldenøgler
- Læder gearknop
- Læder rat
- Rat, højde- og længdejusterbart
- Opbevaringsboks m. låg

SÆDER:

- Højdejusterbare nakkestøtter, for
- Splitbagsæde (Touring Sports)
- Sædevarme, for

SIKKERHED:

- ABS m. Elektronisk bremsekraftfordeler (EBD)
- Dæktryksmåler (TPWS)
- Baglygter m. emergency brake light
- Traction Control (TRC)
- Vehicle Stability Program (VSC)
- Hill Start Assist (HSA)
- 7 Airbags, (Front for, Gardin for & bag, Side for, Knæ fører)
- Startspærre
- Selealarm
- ISOFIX
- Selestrammere, for
- Toyota Safety Sense (Pre-collision system (aktivt bremsesystem)

Toyota Avensis får topkarakter i sikkerhedstest
Pressemeddelelse fra, Anders Tystrup, Pressechef Toyota Danmark A/S

Den nye Toyota Avensis scorer de maksimale fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest. Dermed indfrier den populære danskerbil til fulde forventningerne om et særdeles højt sikkerhedsniveau.

Sikkerheden er i top bag rattet på den nye Toyota Avensis. Sådan lyder konklusionen, efter det fælles europæiske sikkerhedssamarbejde Euro NCAP har testet den populære danskerbil.

Den nye Avensis opnår nemlig de maksimale fem stjerner i sikkerhedstesten, der bedømmes ud fra fire kriterier som voksensikkerhed, børnesikkerhed, fodgængersikkerhed og aktive sikkerhedssystemer. Sidstnævnte omhandler funktioner som automatisk nødbremse, antiudskridning og fartbegrænser til forebyggelse af ulykker og personskader.

På bemærkelsesværdig vis scorer den nye Avensis imponerende 93 procent i kategorien voksensikkerhed. Så højt har ingen andre biler i klassen scoret efter de nye og strengere krav i Euro NCAP sikkerhedstesten i 2015. Den nye Avensis markerer sig også fornemt i de øvrige kategorier som børnesikkerhed, fodgængersikkerhed og aktive sikkerhedssystemer. Således er der også topkarakter i fuld bredde testen med god beskyttelse til alle kritiske områder på kroppen. Selv i den mere kritiske side pæletest er beskyttelsen god, lyder det i rapporten fra Euro NCAP.

Ros til nye sikkerhedssystemer
Der er også store roser fra Euro NCAP til de nye aktive sikkerhedssystemer i Avensis, som helt fra laveste udstyrsvariant er udstyret med automatisk nødbremse som en del af den nye Toyota Safety Sense sikkerhedspakke. På den måde er der sørget for, at man altid kan føle sig ekstra tryg bag rattet i bilen.

Ud over den automatiske nødbremse rummer Toyota Safety Sense sikkerhedspakken fra det mest solgte udstyrstrin i den nye Avensis også vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlys samt vejskilteassistent, hvor et kamera i bilen automatisk aflæser farttavler og vejskilte, så man under kørslen hele tiden kan se den aktuelle hastighedsgrænse i et farvedisplay mellem speedometer og omdrejningstæller.

"Sikkerhed er ekstremt vigtig for Toyota. Så vi er naturligvis meget tilfredse med resultatet af sikkerhedstesten og glæder os over, at vores store fokus på at sikre kunderne den størst mulige tryghed i vores biler tydeligvis skinner igennem i Euro NCAP’s strenge sikkerhedstest," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Det flotte resultat til Toyotas store bil i den mellemste bilklasse bliver bl.a. markeret på Euro NCAP’s hjemmeside, hvor Avensis rangerer som en af de sikreste familiebiler og desuden som en af de sikreste firmabiler.

Den nye Avensis er designet, udviklet og bygget i Europa og markerer sig i øvrigt som den Toyota-model, der kører allerflest af på vejene i Danmark.

Motorer med bedre økonomi
Avensis har fået revideret hele motorprogrammet, samtlige motorer har nu bedre brændstoføkonomi, mindre udledning af skadelige gasser og lavere driftsomkostninger.

To dieselmotorer fra BMW finder vej til Avensis.

Det drejer sig om en 1.6-liters dieselmotor med 112 hestekræfter, som erstatter Toyotas nuværende 2-liters dieselmotor.
Den nye 1.6-liters motor vejer 20 kg mindre end den gamle, opfylder Euro 6 kravene og kører i gennemsnit 24,4 km/l ved blandet kørsel, hvilket er over 2 km/l længere end den nuværende. 1.6-liters dieselmotoren er i øvrigt kendt fra 7-personersbilen Toyota Verso.

En dieselmotor finder vej til en Toyota-model.
Her er der tale om en 2.0-liters dieselmotor også fra BMW, der med 143 hestekræfter og et drejningsmoment på 320 Nm fra 1.750 omdrejning emmer af kraft og overskud. Topfarten er 200 km/t med en accelerationstid på 9,5 sekunder fra 0 til 100 km/t.

Bedre brændstoføkonomi og mindre udledning af CO2 i benzinmotorerne i skikkelse af en 1.6-liters benzinmotor med 132 hestekræfter og en 1.8-liters benzinmotor med 147 hestekræfter.

Den op til 13 procent forbedrede brændstoføkonomi er opnået gennem højere kompression, optimering af indsprøjtnings vinklen og timingen af dette samt brugen af Teflon belægning og lavfriktions materialer generelt.

Udvalgte brugte Toyota Avensis se alle her