Toyota Auris 2012 - 2015

Derfor skal du købe Toyota Auris eller Auris Touring Sports

Et skarpere look
Auris’ nye og knivskarpe design visualiserer Toyotas nye formsprog. Auris er blevet 55 mm lavere, det giver en klart forbedret aerodynamik og også bedre køreegenskaber og lavere brændstofforbrug.
I længden er Auris vokset til glæde for passagerne, som får mere plads på bagsædet. Det flotte design kan forfines yderligere med Toyota Skyview, et panoramaglastag som giver følelsen af uendelig rummelighed i en lys kabine.

Plads til nytænkning
Den nye Toyota Auris fungerer også som en praktisk bagagebærer med masser af smarte opbevaringsløsninger. Den ekstra fleksible dobbeltbund og 60:40 split-folde bagsæderne bidrager til en øget bagagekapacitet på 360 liter.

Fuld fokus på innovation
Uanset om det er banebrydende teknologi såsom Toyota Touch ® 2 & Go, Follow-me-home forlygter eller det seneste Hybrid Synergy Drive ®-system – er der masser af plads til nye ideer.

Forvent premium kvalitet
Detaljer af høj kvalitet og raffinerede materialer skaber den indbydende atmosfære ombord i den nye Auris: rattet i nappalæder, omhyggelige metal-lignende sølvdetaljer, samt et stilfuldt karbon interiør-look med kromdetaljer. Auris Hybrid deler den samme høje interiør-kvalitet som Auris tilsat hybrid-specifikke instrumenter, polstring og detaljer.

Dynamisk køreoplevelse
Den nye Auris har fået optimeret sikkerhedskarrosseri samt optimeret undervogn, styring, førerposition og vægtfordeling. Resultatet er en inspirerende køredynamik kombineret med høj komfort. Hybridudgaven af den nye Auris har også gennemgået forbedringer, som gør hybridkørsel til en endnu mere behagelig oplevelse.

 

Toyota Auris 2012 - 2015

Se flere billeder af Auris 2012 - 2015 i mediegalleri

 

1/1

Her er alle genveje omkring Auris 2012 - 2015

Beregn byttepris på din bil her

Udvalgte brugte Toyota Auris, se alle her