Finansiering af Toyota hos ERA BILER

Mange fordele ved at finansiere hos os

Toyota billån - mere end bare et billån!

Ved at vælge Toyotas finansieringsløsninger, er der gode muligheder for at tilpasse en aftale til dit behov. Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, tilbyder finansieringsløsninger, som er nogle af de allerbedste på markedet, og de er tidligere flere år i træk blevet kåret til Danmarks bedste billån. Det giver sikkerhed og pålidelighed for dig som låntager, i at du får det absolut bedste lån. 
Toyota tilbyder både billån med og uden udbetaling til favorabel rente - og nogen gange kan du endda få et Toyota billån med 0% i rente!

Toyota DÆKning - Ro i sindet bag rattet, dæk er også dækket! En personbil under 12 måneder, som finansieres eller leases igennem Toyota Finans, er automatisk omfattet af Toyota DÆKning. Dette gælder dog ikke varebiler.

Garanteret tilbagekøbspris - Ekstra tryghed når du køber en Toyota. Vi tilbyder at købe din bil tilbage efter 60 måneder. Læs mere om Garanteret (minimums-) tilbagekøbspris her

Toyota Financial Services (Toyota Finans/TFS)

Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskab og beskæftiger sig udelukkende med finansiering og leasing af biler. Takket være denne specialisering kan vi hos ERA BILER tilbyde dig en bred vifte af fleksible og meget konkurrencedygtige løsninger.

Toyota Financial Services Danmark A/S er ejet af Toyota (80,1 %) og Jyske Finans (19,9%) (Jyske Finans er 100% ejet af Jyske Bank.
Kontaktoplysninger: Toyota Financial Services, Kastaniehøjvej 2, 8600 Silkeborg, Tlf. 89 89 40 26

Det gælder for alle lån at:

  • Kaskoforsikring er et krav
  • Låntagere må ikke stå i RKI
  • Positiv kreditværdighedsvurdering forudsættes
  • Kreditværdighedsvurderingen beror altid på en individuel vurdering af den enkelte ansøgning, og Toyota Financial Services forbeholder sig derfor til enhver tid ret til, uden yderligere begrundelse at afvise en ansøgning, også selv om ansøgningen umiddelbart opfylder kriterierne for at kunne opnå det ansøgte lån.

Spørgsmål og svar omkring finansiering og billån:

  • Da låneaftalen blev indgået, fik du en kopi af aftalen. Er den blevet væk, kan du få tilsendt en ny. Det koster et gebyr på 300 kr. Ønsker du en kopi, kan du kontakte os på telefon 89 89 40 26 eller sende en mail til info@minaftale.dk Har du underskrevet aftalen digitalt, kan du finde den i din e-boks.

  • Log ind på www.minaftale.dk/toyota, hvor du kan se din status, følg vejledningen ved første log-in. 

  • Når der etableres et billån, så tinglyses der ejendomsforbehold (sikkerhed) i bilen i Bilbogen. Når billånet efterfølgende indfries, så opkræves et gebyr for at aflyse denne sikkerhed. Gebyret er aftalt ved etableringen af billånet og fremgår af gebyroversigten samt i beregningen af ÅOP.

  • Kontakt os på telefon 89 89 40 26 eller info@minaftale.dk og hør om mulighederne.

  • Log ind på www.minaftale.dk/toyota, hvor du kan finde oplysningerne om restgæld. 

  • Hvis du ønsker en betalingsplan kan du kontakte os på telefon 89 89 40 26 eller sende en mail til info@minaftale.dk

Beregn byttepris

Se alle Toyota personbiler

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur