Vi køber din brugte bil, personbil eller varevogn

Er du på udkig efter ny bil, eller ønsker du bare at sælge? Lad os vurdere din bil.

Få et "her-og-nu-skøn" over prisen på din bil, indtast nummerpladen* Vores bilvurdering er gratis.

*Bemærk: Beregningen er vejledende, din bil kan godt være mere værd, og også mindre. Hvad du kan få for din bil, afhænger især af, stand og eventuelt udstyr. For at få en helt nøjagtig vurdering skal du kigge forbi et af vores bilhuse, så vi kan se bilen fysisk, eller sende os nogle billeder,  så vi kan vurdere dens stand.

Vi mangler altid brugte biler

Hos ERA BILER har vi et stort udvalg af brugte biler, men vi kan altid bruge flere. Står du over for et salg af bil, så hjælper vi dig gerne videre, uanset om du ønsker at købe/lease en ny bil hos os, eller bare vil sælge din bil i ren handel. 

Beregn en byttepris via formularen her på siden, og få et skøn på din bil. Herefter kontakter vi dig for at give et uforpligtigende tilbud, og får en snak om din næste bil.

Kontakt os for mere information

Du er også mere en velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til salget af din bil. Brug nedenstående links til at skrive til os eller finde kontakt oplysninger på dit nærmeste bilhus.

Vi køber gerne din brugte bil, uanset om du:

Køber en ny eller brugt bil

Privatleaser en ny Toyota gennem os

Sælger din bil i en ren handel

Hvorfor sælge til os?

Privat salg af bil kan være besværligt

Hvis du vælger at sælge din bil til en anden privatperson, er der en række ting du skal være opmærksom på. Du skal sørge for at bilen bliver omregistreret, Hvordan dækker din forsikring under prøveturen og du skal lave en slutseddel. Slutseddelen skal indeholde alle aftaler vedrørende salget, også evt. skader og fremtidige problemer. Dette skal bruges som dokumentation for aftalen, hvis der kommer problemer med bilen efterfølgende.

Hvis du istedet vælger at sælge til os, slipper du for alle disse bekymringer. Når du sælger til os, vil vi vurdere din bil og du vil modtage et uforpligtigende tilbud. Hvis vi er enige om prisen, vil vi herefter tage os af alt papirarbejdet, både hvis du bare vil sælge bilen eller hvis du får en bil i bytte.  

Hvor meget er min bil værd?

Hvor meget er din bil værd? Det kommer an på bl.a. bilens mærke, model, motor størrelse, kilometerstand, alder og bilens nuværende stand. 

ERA BILER har lige siden starten i 1984, bygget forretningen med fokus på gæstfrihed og service, med et mål om at du ønsker at komme igen og anbefale os til andre. Derfor vil vi gøre alt for at give dig den bedst mulige pris på din bil, og hjælpe dig godt igennem processen. Det gør vi fordi vi mener at en god oplevelse, giver værdi for begge i mange år. 

Vores bilrådgivere er altid klar til at give dig en gratis og uforpligtigende vurdering af din bils værdi, ellers er du også velkommen til at bruge beregneren til at modtage et skøn på din bil.