Toyota Yaris hos ERA BILER

Den dristige Toyota Yaris og Yaris Hybrid fås i mange flotte farver, har et dristigt design og højt sikkerhed niveau.

Med Toyota Yaris kan du forvandle en almindelig køretur, til en energifuld og komfortabel rejse. Vælger du Toyota Yaris Hybrid vil du opleve suveræn kørekomfort og få et lavt forbrug og CO2 udslip.

Yaris fås i mange flotte farvekombinationer – både ude og inde. Skal der være mere spræl i hverdagen, så vælg en af de flotte bi-tone varianter, så skiller du dig virkelig ud i bybilledet!

I 2018 blev Toyota Yaris Hybrid kåret som Danmarks mest populære hybridbil og det er for syvende år i træk! Det er ikke for ingenting. Oplev selv glæden - vælg Hybrid. 

Toyota Yaris smartphone integration
Altid connected med Apple Carplay og Android Auto (dog ikke understøttet i DK endnu)

Fra maj produktion 2019 kan Toyota Yaris leveres med Smartphone integration.

Smart, sikker og nemt at bruge, den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Dine yndlings-apps kan spejles op på touch skærmen, og du kan bruge din smartphones stemmestyring til fx. ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Smartphone integration inkluderer Apple Carplay Android Auto 

Nyhed! Toyota Yaris GR Sport er landet!

Ærgrer du dig over at du ikke fik nået at købe Toyota Yaris GRMN? Den blev hurtigt udsolgt, men nu har du chancen, for den har fået en lillebror: Yaris GR Sport er nemlig landet!

Hybridmotoren er den velkendte 1,5 liters benziner og elmotor med 100 hk, men undervognen arver de fine dele fra sin storebror. Bl.a. Sachs Performance støddæmpere, en kraftigere krængningsstabilisator, et sænket karosseri og helt nye 17’’ alufælge.

Udover det kan du nyde godt af GR Sport sæder i alcantara og læder, et GR Sport læderrat og et specielt GR logo ved opstart i fører info.

Se alt udstyr og pris her

Hør Sascha fortælle dig om sin Toyota Yaris Hybrid

Toyota Yaris -Danmarks favorit hybridbil

Mere strømlinet og grønnere end nogensinde før! 

Se billeder af Toyota Yaris i mediegalleriet

1/1

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK