Fiat og Fiat Professional Reparation hos ERA BILER

Vores teknikere er specialister i Fiat, og har autoriseret Fiat værksted i 3 af vores bilhuse, i Frederikssund, Helsinge og Hillerød

Vores teknikere er specialister i Fiat, og de kommer løbende på efteruddannelse for at være helt opdateret med den nyeste teknik og løsninger. Derfor ved de præcis, hvad de skal gøre, når din Fiat kommer på liften, og der bliver ikke lavet nogle halve løsninger på vores værksteder.

Tingene skal gøres ordentligt. Derfor bruger vi moderne teknik og computere til at finde eventuelle problemer på din bil, men alt bliver stadig fikset med gammeldags knofedt. Det betyder, at vi bruger kort tid på at finde fejlen, men tager os god tid til at rette den. Samtidig slipper du for at betale for, at vi skiller bilen ad for at finde årsagen til problemet.

Du får en Fiat i topform når du har fået den repareret hos ERA BILER. Det er ikke kun vores biler der er solide, det er vores service også!


Et Autoværksted du kan stole på, ERA BILER udfører Reparation og Service på alle bilmærker. Rådgivning og top kvalitet hos vores 3 værksteder i Hillerød, Helsinge og Frederikssund.
ERA BILER er autoriseret på Service af Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Iveco, men modtager alle bilmærker. Vores værksteder er ISO 14001 miljøcertificerede og har arbejdstilsynets grønne smiley.

 

Bestil værkstedstid

Se vores priser

Skal vi ringe dig op?

Skriv til værkstedet

Find værksted 

Skal bilen skiftes ud?

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK