MagicMount

Nyt revolutionerende magnetisk monteringssystem for bekvem montering af Smartphones og mindre Tablet’s som f.eks. iPad Mini i din bil.

Kan monteres på de fleste overflader. Der medfølger 2 forskellige klæbeplader med 3M klæbemateriale.

Kan anvendes til iPhone, Android og andre SmartPhones, Tablet’s op til 8 tommers størrelse, samt de fleste GPS.

Neodymium magneter og Neodymium teknologien anvendes allerede i mange produkter og findes f.eks. i komponenter til SmartPhones, harddiske og mange andre produkter og er derfor sikker at anvende til en SmartPhone.

Vipbart design giver dig frihed til at positionere og vælge flere betragtningsvinkler - Åbent design for fuld adgang til alle knapper og porte - Stor og lille MagicPlate med 3M lim er inkluderet for iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone 6 og 6 Plus, Galaxy og andre mærke tabletter. Den store anvendes til tablets og den lille til en Smartphone. - Sikker og nem enhåndsbetjening. - Hurtig, nem & sikker magnetisk montering - Monter din tablet i stående, liggende eller enhver vinkel i mellem.

Find afdeling her, eller skriv til os her og bestil din MagicMount allerede i dag. 

Se vores MagicMount her
LoPro 

MagicMount LoPro kan vinkles i forskellige hældninger og har endda også kabelclips til dit ladekabel.

Surface

MagicMount Surface er beregnet for montering på en plan flade.
Surface kan f.eks. også anvendes til iPad Mini eller en andre mindre Tablet.

VENT

Ingen specifik holder er nødvendig, kun MagicMount VENT. Bare hold apparatet nær den magnetiske overflade og det låses med det samme sikkert på plads. Kraftige neodymium magneter til at fastgøre din enhed hvor du mest bruger den uden at indvirke på din telefon eller Tablet.
VENT monteres ved luftdyse og passer både til tynde og tykke lameller.

XL 

MagicMount XL er en innovativ magnetisk monteringssystem til praktisk montering af tablets for anvendelse på bagsædet. Selve holderen spændes omkring stængerne til nakkestøtten - Større og mere kraftfuld magnet sikrer solid og sikker montering af din tablet til holderen.

Se videoer af MagicMont lige her