En SUVeræn Toyota RAV4 hos ERA BILER

Den populære SUV er forbedret og smukkere end nogensinde før i den nye 5. generation

RAV4 er velkendt verden over, og ikke uden grund. Den nye Toyota RAV4 har et markant nyskabende design, både ude og inde. Der er moderne og karakteristisk for en SUV. Interiøret har gennemgået en forandring, med nye lækre materialer (touch&feel) i kabinen. 

Den nye RAV4 går fra sidste generation med endnu flere muligheder for at køre miljøvenligt, med et helt nyt motorprogram der tilbyder klassens laveste CO2 emission (fra 103g) og er bygget på Toyotas nye TNGA-platform. 

Udvalgte kampagner fra Toyota, se alle her

Tilladt påhængsvægt 

Tag på ferie med Toyota RAV4! Vælg den økonomiske og miljøvenlige 4x4 hybrid-udgave og tag campingvognen med på ferien.

Skal du ofte på lossepladsen og har ikke behov for at tage de helt tunge læs, så vælg hybrid-udgaven og behold alle fordelene. Læs om fordele ved hybrid her.

Skal du stadig kunne trække de helt store kilo og bruge ægte SUV styrke, så skal du ud i benzin udgaven med 2-hjulstræk. Her kan du have en påhængsvægt på op til 2.000 kg.

  • Hybrid 4x4 1650 kg
  • Hybrid 2-hjulstræk 800 kg
  • Benzin 2-hjulstræk 2.000 kg
Toyota RAV4 kommer som Plug-in Hybrid til efteråret

Glæd dig til efteråret hvor RAV4 kommer som Plug-in Hybrid i Danmark. Det bliver den kraftigste RAV4 nogensind med hele 306 hestekræfter og firehjulstræk som standard. 

RAV4 Plug-in hybrids nye firhjulstræk, er hvad der kaldes et såkaldt intelligent firehjulstræk. Det understøttes af ikke en, men hele to elmotorer - en til forhjulene og en anden til baghjulene. I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybridudgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set hele 306 hestekræfter. Se den nye model her 

Toyota RAV4 - SUV med stil, sikkerhed og kapacitet

Komfortabel, rummelig og med nyeste generation  hybridsystem

Se billeder af Toyota RAV4 i mediegalleriet

1/1

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK