Hillerød 6/7 2023

ERA BILER fortsætter som selvstændigt brand og selskab

Kære gæster hos ERA BILER.

Fredag den 30. juni 2023 offentliggjorde vi, at ERA BILER i fremtiden vil være en del af Nic. Christiansen Gruppen (NCG), der faktisk i 1967 startede virksomheden i Hillerød. Siden 1976 har koncernen haft hovedsæde i Kolding. Overtagelsen sker først endeligt, når konkurrence myndighederne har godkendt handlen.

Vi er rigtig glade for alle de positive tilkendegivelser, som vi har fået fra gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. Samtidig er det vigtig at fortælle, at ERA BILER fortsætter som selvstændigt brand og Toyota selskab, hvor vi bliver fundamentet for NCG’s fremtidige Toyota satsning. Vi vil gøre vores yderste for fortsat at styrke og udvikle Toyota, til glæde for jer gæster og vores medarbejdere.

Visionen fortsætter også, ”at ERA BILER bliver den bedste mobilitetsforhandler i byen, hvor gæstfriheden er det unikke, skabt af Superhelte, der ønsker at anbefale os som arbejdsplads”.

Alle de omkring 100 medarbejdere fortsætter også, og vi fortsætter også fra vores 3 nuværende bilhuse i Hillerød, Helsinge og Frederikssund.

På vegne af hele ERA BILER A/S er jeg stolt, begejstret og ydmyg over den anerkendelse, som Toyota og Nic. Christiansen Gruppen har givet os.

Kan I have en fantastisk sommer, og tag fat i os, hvis I har spørgsmål.

Med mange venlige hilsner.
Jacob Johannessen