Fiat Professional hos ERA BILER

Se tidligere modeller fra Fiat Professional

Vi har samlet alle de gode informationer om de tidligere modeller fra Fiat Professional lige her, find prislister, brochure, ekstraudstyr og meget mere.

Du kan slå din bil op her >, hvis du er i tvivl om modellen, årstal m.m.

Stort udvalg og skræddersyede løsninger

Fiat Professional leverer et stort udvalg af varevogne til erhvervsfolk, deres biler er kendt for deres uendelige muligheder for opbygninger, så de kan skræddersyes til den enkeltes behov. Uanset arbejdsopgaven så er vi sikre på at vi har en bil du kan bruge. Fiat Professional leverer alt fra mindre kompakte varevogne, som f.eks. Fiorino eller Doblò Cargo - perfekt til kompakte opbevaringsløsninger - og ideelle til at kører i byen med deres lille venderadius og gode smalle design. Har man brug for størrer varevogne med god plads og højt udstyrsniveau så er Fiat Professionals Talento eller Ducato måske lige det du leder efter! Store varevogne med massere af rummelighed og plads. Specielt Ducato har over 2000+ muligheder indenfor line-uppet - Så den står bomstærkt efter dine behov. 

Du kan også starte helt fra bunden med opbygningen af din egen bil Fiat Professionals Ducato Chassis er ideel til skræddersyede løsninger uanset om du er på udkig efter kølebiler, trælad eller noget helt tredje, så finder ERA BILER løsningen sammen med dig. Se en oversigt over alle Fiat Professional modeller her.

Kig ind forbi ERA BILER i HelsingeFrederikssund eller Hillerød - så finder vi helt sikkert varebil, van eller firmabil som matcher dit behov.

Der er altid gode tilbud på Fiat Professionel varebiler, se et udvalg her