Privatleasing hos ERA BILER

Med en Privatleasingaftale opnår du fuld sikkerhed i din biløkonomi, da du ved at betale en fast månedlig ydelse, undgår uforudsete regninger.

Den månedlige leasingafgift dækker oven i købet mere end brugsretten til bilen. Når leasingaftalen udløber, afleverer du bare bilen tilbage til ERA BILER. Restværdien står ERA BILER for. Du slipper for bekymringer om afskrivning og værdiforringelse, samt en masse besvær og andre kvaler.

En Privatleasingaftale hos ERA BILER inkluderer desuden en serviceaftale på bilen, som frit kan sammensættes med andre ydelser efter dine ønsker og behov.

Hvad får du ud af privatleasing?

Du kender alle udgifterne i hele leasingperioden, da du betaler en fast månedlig ydelse. 

Der er oftes lavere udbetaling (førstegangsydelse) når du privatleaser, end når du skal ud og købe.

Du har ingen uforudsete udgifter, da en privatleasingsaftale inkludere en serviceaftale.

3 myter om privatleasing

 • Det er bedre at eje en bil end at privatlease den 
  Ja og nej, mange tænker her at man i en bil har en værdi, men en bil taber værdi over tid. Det skal du ikke bekymre dig om ved privatleasing, værditabet håndtere vi, og derudover er service og reparation en del af aftalen. Privatleasing kan derfor være en frihed for mange, der ikke vil binde sig eller lægge for mange penge til køb.
 • Der venter en kæmpe regning, når man aflevere en privatleasing bil.
  Normalt slid, giver på ingen måde en stor regning. Se vores vejledning til at levere en privatleaset bil tilbage her
 • Du er bundet af et fast antal kilometer du må køre om året. 
  Det er du, en normal leasingaftale starter på 15.000 om året, men du kan tilpasse den helt efter dine kørselsbehov. 

Overvejer du privatleasing, så skal du vide dette:

 • Du ved cirka hvor meget du køre om året. Kørselsbehovet ligger på en start fra. 15.000 km om året, men kan sættes til at være højere. Det koster altså bare lidt mere, hvis du kører over 25.000 km anbefales privatleasing ikke! 

 • Du kan godt lide at vide præcis hvad du skal betale hver måned og kan ikke lide uforudsete udgifter. Alle udgifter til service og reparation er inkluderet i en privatleasingaftale.

 • Du skifter ca. bil hvert 3 år, eller vil gerne kunne gøre det. Du binder dig til 3 år på en normal privatleasingkontrakt, men kan komme ud af aftalen efter kun 12 måneder. 

Udvalgte privatleasing kampagner