Alfa Romeo hos ERA BILER

Se tidligere modeller fra Alfa Romeo

Vi har samlet information om de tidligere modeller fra Alfa Romeo, find brochure, prislister, ekstraudstyr og meget mere. 

Du kan slå din bil op her >, hvis du er i tvivl om modellen, årstal m.m.

Alfa Romeo har leveret køreglæde siden 1911

Køreglæde er for ægte bilentusiaster ikke kun fart og spænding, det er høj kvalitet, innovative løsninger og teknisk know-how. Alfa Romeo leverer alt disse elementer i deres biler. Alfa Romeos udvalg af nøje baseret på at levere enkelte biler af ekstrem kvalitet, hvor fokus ligger på føreren. Alfa Romeos tekniske know-how ligger i deres arbejde siden 1911 hvor deres succes i racerløb, har givet dem fordele i markedet til at kunne lave almindelige personbiler, med en racerbils DNA. 

Almindelige personbiler med en racerbils DNA 

Alfa Romeo benytter sig som skrevet af teknisk know-how, derfor er alle Alfa Romeos biler udstyret med innovative løsninger og udstyr der ændre personbilen til en bil med racerbilens egenskaber. De fleste af deres biler kommer f.eks. med D.N.A vælgeren, hvor der er muligheder for at vælge mellem eco-kørsel, komfort-kørsel og race-kørsel, bilens elektriske-system ændres efter valgte indstillinger og ændre bilens kørestil til at matche førerens ønsker. 

Se en oversigt over alle Alfa Romeo modeller her.

Kig forbi ERA BILER på Sigrunsvej 1 i Hillerød, så er vi sikre på vi finder en bil der passer til dine behov. 

Der er altid gode tilbud på Alfa Romeo, se et udvalg her