Smartphone integration i Toyota

Toyota er begyndt at understøtte Apple Carplay og Android Auto i deres modeller.

Scroll ned til: Eftermontering  |   Tjek om din bil kan få det eftermonteret

Apple CarPlay og Android Auto er sikre måder at bruge din telefon på, mens du kører. Når du slutter din telefon til bilen og starter Apple CarPlay eller Android Auto, får du med det samme adgang til navigation, telefon, beskeder og mange andre af de apps, du ofte bruger.

Du kan få nogle af de tidligere modeller af  AYGO, Yaris, Corolla, Prius Plug-in, C-HR, RAV4, Supra, og Proace City Verso integreret med Smartphone integration med enten Apple Carplay eller Android Auto. 

Eftermontering af Apple Carplay eller Android Auto på RAV4 eller Corolla 

Du kan få opgraderet din bil med Apple CarPlay eller Android Auto hvis du har en RAV4 fra November 2018 og frem, eller en Corolla fra februar 2019 og frem. 

Grunden til at lige præcis disse biler kan få eftermonteret Apple Carplay, er fordi disse årgange umiddelbart blev produceret op til, at Apple Carplay blev installeret fra fabrikken. De første RAV4 fra den tid blev produceret med en mikrofon, som ikke fungerer med Apple CarPlay – det er derfor også nødvendigt at skifte den ud.

Apple CarPlay og Android Auto er sikre måder at bruge din telefon på, mens du kører. Når du slutter din telefon til bilen og starter Apple CarPlay eller Android Auto, får du med det samme adgang til navigation, telefon, beskeder og mange andre af de apps, du ofte bruger. Den er tilgængeligt på alle iPhone-modeller, der begynder med iPhone 5, og som kører iOS 7.1 eller nyere. Android Auto fungerer på alle Androids, som er opdateret med Android 10. 

  • Opdateringen koster fra kr. 3.000 ,- (Der kan forekomme en udgift oveni hvis din bil kræver ny mikrofon.) 
  • Opdateringen er et originalt Toyota produkt og er derfor omfattet 3 års garanti, præcis som alle originale Toyota reservedele og tilbehør

Tjek om din bil kan få opdateringen

Indtast din nummerplade og få svar på, om din bil kan få eftermonteret Apple Carplay eller Android Auto

Beregn byttepris

Se alle Toyota personbiler

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur