Hos ERA BILER er vi eksperter i Tiplad biler

Vi leverer nye og brugte Tiplad biler, i alle størrelser.

I erhvervsafdelingen har vi dedikerede medarbejdere, som kun varetager erhvervsbiler. Det betyder at du får den helt rigtige rådgivning om bilen og opbygningen.
Vi kan løse hele opgaven omkring bilen, opbygning, leasing- og serviceaftale i en samlet løsning, så du ikke skal bruge unødig tid på administrative opgaver og uforudsete udgifter. Hele ERA BILER organisationen er gearet til at varetage erhvervsdrivende, med professionelle rådgivere fra salgsafdelingen til værkstedet. Erhvervschef Morten Bannebjerg Petersen har med sine 23 års erhvervserfaring i alt fra små til de helt store løsninger. Denne viden og erfaring sikrer dig den bedste løsning på bil, finansiering og vedligeholdelse.

Eksempel:
Fiat Ducato Chassis 2,3 MJT 35 Maxi 130HK med fabriks monteret 3 vejs tiplad samt stor værktøjskasse. Lastevne 1114Kg. Mulighed for 3.000 kg. træk
Udviklet, bygget og garanteret af Fiat Professional i solidt stål, der kan modstå selv det mest krævende brug.

Kom til ERA BILER med dine ønsker om Tiplad, vi leverer Tipladbiler i alle størrelser, og i flere bilmærker.

Husk:

  • Vi kan levere Tiplad biler i flere bilmærker
  • Finansiering og leasing tilbydes
  • Serviceaftaler skræddersyet til dit behov
  • Vi tager gerne din nuværende bil i bytte
  • Vi har erhvervsværksted med specialiserede varevognsmekanikere


1/1

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK