ERA BILER er eksperter i Kølebiler

Vi leverer nye og brugte kølebiler, i alle størrelser

I erhvervsafdelingen har vi dedikerede medarbejdere, som kun varetager erhvervsbiler. Det betyder at du får den helt rigtige rådgivning om bilen, og opbygningen, samt lovgivning ved transport af fødevarer. Vi kan løse hele opgaven omkring bilen, opbygning, leasing- og service aftale i en samlet løsning, så du ikke skal bruge unødig tid på administrative opgaver og uforudsete udgifter.

Hele ERA BILER organisationen er gearet til at varetage erhvervsdrivende, med professionelle rådgivere fra salgsafdelingen til værkstedet. Erhvervschef Morten Bannebjerg Petersen har med sine 23 års erhvervserfaring leveret køle/frost biler i alt fra små til de helt store køleløsninger. Denne viden og erfaring sikrer dig den bedste løsning på bil, finansiering og vedligeholdelse.

Det er desværre ikke muligt pt. at leje en kølebil, MEN vi giver knivskarpe tilbud på finansiering og leasing!

1/1

Hos ERA BILER kan du:

  • Vi kan levere kølebiler i flere bilmærker
  • Kan leveres ATP godkendt
  • Finansiering og leasing tilbydes
  • Serviceaftaler skræddersyet til dit behov
  • Vi tager gerne din nuværende bil i bytte
  • Vi har erhvervsværksted med specialiserede varevognsmekanikere
  • Du kan leje en kølebil af os når din egen er på værksted

Skulle det være en Fiat Professional Doblo Cargo som kølebil? 

Til opbygning nedenfor har vi benyttet Dan-Cool som leverandør. Opbyggeren laver ikke standard løsninger, og fleksibilitet er nøgleordet. Opbygningen udarbejdes til dine behov, og det er næsten kun fantasien som sætter grænser.

Godt håndværk og finish vurderes meget højt når vi vælger vores opbygger. Selve opbygningen konstrueres specielt til bilen, som håndbygget plade arbejde. Isoleringen er meget tynd, og det skyldes en sandwich konstruktion af forskellige materialer, det sikrer samme isoleringsevne som meget tykkere alternativer. Denne tyndere isolering giver dig endnu mere udnyttelses og nytte plads i varerummet.

Til de udsatte områder, er plader af rustfritstål anvendt udenpå isoleringen, hvilket beskytter isoleringen mod slag- og slid skader. Det skridsikre gulv er anlagt i to lag, så hele varerummet er korrekt isoleret. Der er altså tale om ægte håndværk.

Selve køleenheden i denne opbygning er svensk produceret af Waeco Frigo, som yder en god køleevne med enkel teknologi som gør enheden enormt driftssikker. Enheden kan styres fra førerhuset, og afhængigt af model kan enheden fryse, køle og opvarme. Hvis du har specifikke krav til din køleenhed, finder vi den helt rigtige løsning til dig.
Køleenheden er integreret i varerummet, som betyder at du kan vaske bilen i en vaskehal. Det gør det markant nemmere at holde bilerne pæne og præsentable, derudover sparer du også på brændstoføkonomien.

Hvis du går op i godt håndværk, og værdsætter en samarbejdspartner med de rigtige løsninger, så tag kontakt til vores erhvervsafdeling, og få et uforpligtigende tilbud på hvordan din næste kølebil kunne se ud.

Kom til ERA BILER med dine ønsker om Kølebil, vi leverer Kølebiler i alle størrelser, og i flere bilmærker. Specialindrettede kølebilsopbygninger efter behov.
1/1

Skriv til ERA Erhverv

Bliv ringet op af ERA erhverv

Beregn byttepris på din erhvervsbil

Se brugte erhvervsbiler