Find den perfekte handicapbil der passer til dig og dine behov hos ERA BILER.

Lad vores kompetente salgskonsulenter sørge for, at du får den Handicapbil der passer efter dine behov, kørsel og dit unikke handicap. Vi er her for at gøre mobilitet nemmere for dig.


Hos ERA BILER er vi specialister i køb og salg af handicapbiler/liftbiler til privat og erhverv. Vi kan f.eks. levere en Toyota Proace Verso, Fiat Talento Combi, eller en Fiat Ducato ombygget specielt til dig. Bilerne kan indrettes som privatbil eller bus med både almindelige sæder, og god plads til kørestolsbrugere.

Handicapbiler med platformslift og aluskinner

Kan udstyres med platformslift og aluskinner til fastspænding af kørestole. Som alternativ til lift kan den udstyres med rampe eller sliske, og der er god plads til at transportere en trappemaskine, hvis der er behov for det.
Bilen kan være forsynet med gulvtæppe, og der er også mulighed for at få gulv med belægning af linoleum eller aluminium.

Ducato med to rækker aluskinner

Fiat Ducato kan også udstyres med to rækker aluminiumsskinner, der har firepunkt bespændinger til tryg og sikker fastholdelse af el-kørestole.

Kontakt ERA BILER Erhverv for rådgivning og tilbud.

Skriv til ERA Erhverv

Bliv ringet op af ERA erhverv

Beregn byttepris på din erhvervsbil

Se brugte erhvervsbiler

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK