Gasbil (CNG/Biogas/Naturgas/Autogas) - en ren løsning

ERA BILER kan levere gasbiler fra Fiat Professional og Iveco

En ren løsning – for enhver opgave

Kontakt ERA BILER Erhverv her for at høre mere om Gasbiler

Fiat Professional Natural Power
Hos Fiat Professionals hedder gasbiler CNG (Compressed Natural Gas) og programmet omfatter det meste af Fiat Professionals brede varebilsprogram - lige fra den praktiske Punto Van til den store Ducato.
Fiat Professional tilbyder det bredeste udvalg af CNG-varebiler på markedet. Takket være de fabriksmonterede gasflasker i undervognen, kan du bruge hele varerummet til at transportere dine varer. Varerumsvolumen er dermed uændret i forhold til en konventionel dieseldrevet varebil fra Fiat Professional.
Fiat er den førende producent af gasbiler i Europa, og er i fem år i træk, blevet kåret som den producent, der har det laveste niveau af CO2-emissioner fra sine biler. Fiat har solgt mere end 560.000 gasbiler i perioden 1997 og frem til i dag.Lav CO2, NOx og partikeludledning. Med en CNG bil fra Fiat Professional, er du som forbruger med til at reducere udledningen af både CO2, NOx og partikler. En gasbil udleder helt op til 90 procent mindre NOx i forhold til en dieselbil. Ligeledes er CO2 udledningen meget lav på vores modelprogram og sidst men ikke mindst, så udleder en gasbil ikke partikler.Fyldes bilen med biogas, er kørslen helt CO2-neutral! Med en gasbil fra Fiat Professional har du mulighed for at køre videre på benzin, hvis du skulle løbe tør for gas og ikke er i nærheden af en gas- fyldestation. De to brændstoffer kombineret giver bilerne en meget stor rækkevidde.
Læs mere: Fiat Professional præsenterer Danmarks største udvalg af varebiler på naturgas

Iveco Daily Natural Power
Daily Natural Power er et naturgaskøretøj, der kører på både naturgas og benzin.
Den er konstrueret og optimeret til drift med naturgas, men hvis den løber tør for brændstof skifter den automatisk over til "recovery” benzin-mode (med en rækkevidde på ca. 100 km).
Den fås i varianter med totalvægt fra 3,5 tons til 7,0 tons, hvilket gør Ny Daily utrolig alsidig, med versionerne chassis og kassebil, dobbeltkabine og mandskabsvogn.
Akselafstanden går fra 3520 mm til 4100 mm for kassebilen (alt efter totalvægten), med et lastvolumen på op til 19,6 m3 (enestående i klassen). Chassiset har akselafstande fra 3450 mm til 4750 mm og en opbygningslængde op til 6190 mm (enestående i klassen).
Iveco er den eneste full-range fabrikant af lette og tunge erhvervskøretøjer, der kan tilbyde et komplet CNG-modelprogram.
Ivecos CNG-vognpark i Europa har allerede nået 10.000 enheder, der hovedsagelig anvendes til bykørsel. Naturgas er et af fremtidens brændstoffer - men allerede i dag repræsenterer det en økonomisk brændstofløsning:
Hvad brændstofomkostninger angår, giver det en besparelse på omkring 40% i forhold til tilsvarende dieselmotorer.
CNG-motoren er den forbrændingsmotor, der har den en miljøpåvirkning uden svovl, kulbrinter og partikler i udstødningen.
Den er stille (ca. 5 db mindre end en tilsvarende dieselmotor).
Naturgas er et sikkert brændstof. Selvantændelsestemperaturen er dobbelt så høj sammenlignet med diesel og benzin. Tankene er testet til at modstå det dobbelte af arbejdstrykket. I tilfælde af en lækage vil naturgassen spredes hurtigt, fordi den er lettere end luft.
Naturgaskøretøjer har lov til køre i underjordiske parkeringshuse, køre om bord på færger og frem or alt køre i byområder med trafikbegrænsning. Hele Iveco CNG-programmet er typegodkendt ifølge Heavy Duty Euro VI. Ny Daily kan køres med kørekort af klasse B (op til 3.5t tons totalvægt).
Læs mere om Iveco her.

Læs mere på og se gastankstationerne på www.gasbiler.info/

Gas til biler i Danmark | FDM 

"En autogasmotor forurener betydeligt mindre indvendigt end en benzin- eller dieselmotor takket være at gassen er tør. Motorolien bliver renere og fortyndes ikke, og udstødningssystemet holder længere. Desuden går motoren bedre og mere stille end på benzin."

Skriv til ERA Erhverv

Bliv ringet op af ERA erhverv

Beregn byttepris på din erhvervsbil

Se brugte erhvervsbiler