Lån penge til finansieringen af din nye bil hos ERA BILER

Få din bil finansieret samme sted, som du køber den, specialisering giver styrke. 

Hos ERA BILER tilbyder vi finansiering og lån til Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. Alle mærker har helt specielle billån, som er tilpasset hvert mærke. 

  • Hos ERA BILER bliver vores sælgere løbende uddannet i bilfinansiering, finansieringstyper og konkurrenceforhold, så du er sikret rådgivning af høj kvalitet. Uanset om du ønsker et bil lån med fast eller variabel rente, eller du foretrækker privatleasing.

  • Hos ERA BILER har vi vores egen leasingportefølje, og tilbyder erhvervsleasing af gule- og hvidpladebiler. Det betyder, at du som kunde ikke er afhængig af holdningen til din bil eller virksomhed fra banker, leasingselskaber eller de enkelte bilmærkers importør.

Variabel eller fast rente? 

Variabel rente

En variabel rente på et billån er en rente, der bevæger sig op og ned med den generelle markedsrentens udvikling. Den fastsættes for udlån typisk for hver 3., 6. eller 12. måned, eller op til hvert 10. år. Lån med variabel rente kaldes også for et tilpasningslån, fordi renten tilpasses løbende.

Fordele

Som regel vil man have en lavere rente på lånet end ved fast forrentede lån, og derfor bliver ydelsen lavere. Når renten falder, falder ydelsen automatisk svarende hertil.  Den lavere rente betyder, at man i starten afdrager relativt mere på lånet i forhold til et tilsvarende lån med samme løbetid og med en (højere) fast rente.

Ulemper

Renten på et lån med variabel rente tilpasses løbende, og der er ikke nogen øvre eller nedre grænse. Det betyder at man er helt afhængig af markedsrenten, og det kan der være usikkerhedselementer i. 

Fast rente

Et lån til en bil med fast rente, betyder at du uanset hvordan markedsrenten stiger og/eller falder så betaler du den samme rente i hele den aftale låneperiode.

Fordele 

En fast rente giver sikkerhed i lånet, da du ikke, sammenlignet med en variabel rente vil kunne ende med at betale store rentebeløb, hvis markedsrenten stiger. Du betaler altid den aftale rente, uanset markedet. Det giver for mange en følelse af sikkerhed i deres lån. 

Ulemper

Man kan ende med at betale mere for lånet, end højst nødvendigt. Da renten ikke tilpasser sig løbende, hvis perioden man derfor låner i giver en uhørt lav markedsrente, så kan man være uheldig at betale mere for lånet end resten af markedet. Typisk er en fast rente også sat lidt højere fra start, end en variabel rente, da der skal være en vis sikkerhed for lånegiver.

 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK