Toyota Corolla Cross Van - Ny alsidig Crossover

Det nye og kraftfulde SUV medlem af Corolla-familien

Corolla Cross kombinerer de praktiske egenskaber ved en SUV, bl.a. en høj siddeposition med Toyotas mest avancerede hybrid- og sikkerhedsteknologi til dato. Corolla Cross er skabt til at gøre din hverdag nemmere. 

Galleri

Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 1 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 2 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 3 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 4 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 5 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 6
Rummelighed 1
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 8 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 10 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 11 Jp
Toyota Corolla Cross Galleri 1900X1069 12 Jp

En alsidig SUV med sand køreglæde

Corolla Cross byder på en kraftfuld og praktisk brugeroplevelse, uden at gå på kompromis med køreglæde.

En højere siddeposition, store bagdørsåbninger og masser af plads i hovedhøjde og til benene, er med til at sikre din komfort. Det betyder også at både du og dine passagerer får en nem indstigning både for og bag.

Et splitbagsæde giver dig også muligheden for at bruge bilens rummelighed til hverdagens gøremål. 

Toyota Relax

Op til 10 års serviceaktiveret garanti med Toyota Relax - Slap helt af ved blot at overholde dit serviceinterval!

Din bil kan indgå i Toyota Relax indtil den er 10 år gammel, eller har kørt 185.000 km, hvad end der kommer først.

Gælder kun ved service på et autoriseret Toyota værksted

Video galleri

Den 5. generation af Toyotas hybridteknologi

Den nye Corolla Cross er født med Toyotas 5. generation Hybrid teknologi. En ny 2,0-liters motor med hybriddrivlinje, skaber en unik kombination af kraft og brændstofs økonomi. Corolla Cross fås også med AWD-i der betyder at du kan køre sikkert uanset underlaget. 

Med en forbedret accelerationsevne, kraft og brændstofs økonomi, er Toyota Corolla Cross den perfekte familiebil til både hverdagen og nye eventyr. 

Mere kraftfuldt intelligent firehjulstræk – AWD-i

Det intelligente firehjulstræk, der er tilgængeligt til 2,0-liters Corolla Cross, er en videreudvikling af teknologien fra Toyota Prius og Yaris Cross-modellerne, med en seksdobling af den bagerste elmotors effekt til 41 DIN hk og en imponerende forbedring af dets maksimale  drejningsmoment til 84 Nm.

Systemet giver optimal fordeling af drivmomentet mellem for- og bagaksel i overensstemmelse med forholdene, hvilket giver sikker kørsel på glatte overflader eller kørsel over tabt terræn og mere stabil ydeevne ved sving, vognbaneskift eller acceleration fra lave hastigheder. Ved normal kørsel ledes kraften kun til forhjulene, hvilket bevarer brændstofeffektiviteten.

Infotainment og T-Mate systemer

 Uanset om du skal på en kort eller lang tur, er Corolla Cross altid klar til at assisterer dig på farten. Få f.eks. vidst din navigation i realtid på både det 10,5" infotainmentskærm såvel som på det 12,3" digitale cockpit. Slip bekymringerne med Toyota T-Mate's avancerede førerassistentsystemer og Toyota Teammate Advanced Park, der holder øje med dine omgivelser og gør parkeringen til en leg. Toyota T-Mate er den nye samlede betegnelse for Toyotas førerassistentsystemer, og du kan læse meget mere om dem via nedenstående link. 

Se verdenen fra et nyt perspektiv

Med en høj siddeposition, indstigning og frihøjde for du et uforligneligt udsyn, som giver en mere stressfri kørsel og øger din selvsikkerhed bag rattet.

Bevar overblikket i byens travlhed såvel som på motor- og landevejene, så du kommer afslappet frem til din destination.