ERA BILER har valgt at stoppe som forhandler af Fiat, Jeep og Alfa Romeo pr. 30. juni 2022

Det er med tungt, men afklaret hjerte, at vi må meddele, at vi med udgangen af juni måned har valgt at stoppe som forhandler og garantireparatør af Fiat, Jeep og Alfa Romeo. Læs mere her

Se FAQ (spørgsmål og svar) i forbindelse med dette herunder.

 • Har du en serviceaftale på din Fiat, Alfa Romeo eller Jeep hos K.W. Bruun (tidligere FCA DENMARK A/S) henviser vi til de respektive hjemmesider for at finde nærmeste forhandler, da ERA BILER fra 30/6 2022 ikke længere autoriseret værksted og dermed ikke kan udføre arbejdet.

  Hvis ikke du finder en forhandler der så skriv til K.W. Bruun Scala A/S - CVR 62857714 på info@kwbruun.com

 • Kontakt leasingselskabet for at aftale returnering.

 • ERA BILER kan ikke længere udføre Garanti arbejde på din Fiat, Alfa Romeo eller Jeep, vi henviser vi til de respektive hjemmesider for at finde nærmeste forhandler:

  Hvis ikke du finder en forhandler der så skriv til K.W. Bruun Scala A/S - CVR 62857714 på info@kwbruun.com

 • ERA BILER er fra 30/6 2022 ikke længere autoriseret Fiat, Alfa Romeo eller Jeep værksted i Hillerød, Helsinge eller Frederikssund.
  Vi fortsætter med at servicere og reparere Fiat, Alfa Romeo og Jeep, og tilbyder garanti på det udførte arbejde i henhold til lovgivningen.

  Autoriserede værksteder kan findes her:

  Hvis ikke du finder en forhandler der så skriv til K.W. Bruun Scala A/S - CVR 62857714 på info@kwbruun.com

 • Vi fortsætter med at servicere Fiat, Alfa Romeo og Jeep, og tilbyder garanti på det udførte arbejde i henhold til lovgivningen.
  Fra 30/6 2022 er vores værksteder i Hillerød, Helsinge og Frederikssund ikke længere autoriseret Fiat, Alfa Romeo eller Jeep værksted, så autoriseret service kan vi ikke tilbyde.

 • Vi fortsætter med at reparere Fiat, Alfa Romeo og Jeep, og tilbyder garanti på det udførte arbejde i henhold til lovgivningen.
  Fra 30/6 2022 er vores værksteder i Hillerød, Helsinge og Frederikssund ikke længere autoriseret Fiat, Alfa Romeo eller Jeep værksted, så autoriseret reparation kan vi ikke tilbyde.

 • Vi har fortsat adgang til originale reservedele.

 • Vi forventer, at vi via en anden forhandler fortsat kan levere de biler som vi har i ordre. I vil blive kontaktet af jeres sælger.

 • Alle vores +100 medarbejdere vil fortsat være ansat i ERA BILER, da vi ønsker at fastholde jer som ERA-gæster, samt en tro på, at et øget fokus og udvikling på Toyota og Iveco kan opretholde aktivitetsniveauet.

 • Fortsætter med salg af nye varebiler fra Toyota og Iveco, leasing af nye varebiler fra andre bilmærker, samt salg af brugte biler.
  Bilhuset bliver dog sat til salg, og senere vil vi overflytte alle aktiviteterne fra Sigrunsvej til Gefionsvej i Hillerød.

 • Kontakt leasingselskabet for nærmere information om opsigelse og aflevering

Siden bliver løbende opdateret.

Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål her, så skriv til os på denne formular