Iveco erhvervsløsninger

Find din næste tunge varevogn hos Iveco

Produktprogrammet er enormt, og utrolig fleksibelt, Iveco er en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer og varebiler. ERA BILER har et bilhus der specialisere sig i Iveco, det ligger i Hillerød og koncentrerer sin indsats omkring de lettere last og varebiler. Inden for dette område, fås Iveco kassebiler med kapacitet fra 7 - 17 kubikmeter, og chassiser med et vælg af opbygningsmuligheder. Ladvogne, kassevogne og mandskabsvogne kan kombineres helt valgfrit, og samtidig byder Iveco på klassens kraftigste motorer, og en trækkraft på op til 3500 kg.

Det er en samarbejdspartner der kan levere den service og back-up, som en vognpark konstant kræver - og som kan finde de rigtige løsninger til mange forskellige transportopgaver. 

Garanti på originale dele 

Med originale dele vil du hele tiden føle, at din IVECO kører, som da den var ny. Du vil have samme gode præstation på vejen, som på dag et.

Ingen tvivl: Originale dele er langt den bedste løsning for dit køretøj!

  • Kvalitet, ydeevne og driftssikkerhed certificeret af Iveco 
  • 1 års garanti
  • Levering inden for 24 timer

Elements (Serviceaftale) 

For altid at kunne tilbyde dig den bedst mulige service har Iveco udviklet "Elements". Det er et bredt udvalg af forskellige serviceaftaler, som kan holde din Iveco i tip top stand. Du kan derfor mikse og bestemme præcis hvilke serviceydelser der skal være til din Iveco varevogn. 

Ekstra hyggeligt er at de kalder serviceaftalen for S (Small), M (Medium) L (Large) XL (Ekstra large) 2XL osv. så du virkelig kan føle dig 3XL i din Iveco. 

Elementerne du kan vælge imellem er:

  • Vedligehold (Generel vedligehold, service, olie og væske skift efter servicebogen) 
  • Drivlinjen (Reparation af motor, brændstoftanken, gearkassen, akslen og propelaksel) 
  • Ekstra drivlinje (Komponenter der ikke allerede er dækket af drivlinje elementet) 
  • Sliddele (bremsepedal, håndbremse, skriver, klodser, tromler, belægninger og tromlebremser)

Skriv til ERA Erhverv

Bliv ringet op af ERA erhverv

Beregn byttepris på din erhvervsbil

Se brugte erhvervsbiler