Vælg originale Iveco-reservedele af hensyn til sikkerheden og pålideligheden.

Når du er på arbejde, så har tryghed og sikkerhed førsteprioritet. Derfor skal du selvfølgelig vælge originale bremser, der er skræddersyede til din IVECO. De giver højere ydelse og kortere bremselængder, mindsker risiko for driftsstop og holder længere. Det er præcis dét, de er konstrueret til, og derfor får de dig sikkert frem (og tilbage) hver dag.

En behagelig kørsel med gearskift uden vibrationer eller irriterende støj: Det er præcis, hvad du har brug for, når du kører i din IVECO. Derfor vælger du selvfølgelig en original kobling. Så får du mere ro, mindre stress og ekstra tryghed, fordi koblinger, der er skræddersyede til din IVECO, er mere driftssikre og holder meget længere.

Vælg originalt - Kør optimalt! 

  • Designet specielt til din Iveco-model
  • Underkastet Iveco´s krævende standarder med hensyn til kvalitet og pålidelighed
  • Leveres med fuld Iveco-garanti (minimum 1 år)
  • Monteres af specialuddannede Iveco-teknikere.

Iveco´s ry for kvalitet er baseret på vores høje standarder for design og produktion. Dette gælder også originale Iveco-reservedele, der naturligvis matcher kvaliteten i de dele, som din Iveco er produceret af. Når delene ydermere monteres af specialuddannede Iveco-teknikere, giver det ekstra tryghed for dig som Iveco-ejer.

Eller kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud.