Toyota AYGO hos ERA BILER

Kraftig motor, støjsvag og Apple Carplay 

AYGO er perfekt til at bevæge sig rundt i byen, smart og agil. AYGO kan fås med Toyotas avancerede sikkerhedssystem Toyota Safety Sense, så får du bl.a. nødbremseassistent og vognbaneassistent. Just GO. 

Oplev en støjsvag bil med fantastiske køreegenskaber og kørekomfort, for dens klasse. AYGO kommer med den nyeste teknologi og kan fås med en 7'' touch screen, som er klar med Apple Carplay og Android Auto. 

Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor, yder hele 72 hestekræfter, som giver dig masser af energi til at komme rundt, samtidig med en god brændstofs økonomi og lav COudledning.

Toyota AYGO - en karakteristisk bybil

Oplev rendyrket køreglæde i den fantastiske mikrobil.

Toyota AYGO er kvik og klar til det hele, og fanger øjet med sit markante design. Med det nye og skarpe look får du en minibil med stor personlighed. 

Se billeder af Toyota AYGO i mediegalleriet.

1/1
AYGO Smartphone integration - Altid connected

Smart, sikker og nem at bruge. AYGOs smartphone integration er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Dine yndlings-apps kan spejles op på AYGOs 7” touchskærm, og du kan bruge din smartphones stemmestyring til fx ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Smartphone integration powered by Pioneer inkluderer:  Apple Carplay & Android Auto (dog ikke undersøttet i DK endnu) i dens Kapacitive touchskærm.

ERA BILER benytter benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "Godkend", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK