Iveco Daily Kassevogn - arbejdshelten klar til enhver opgave!

Robust og manøvredygtig, kraftfuld og brændstoføkonomisk.

Se billeder af Iveco Daily kassevogn i mediegalleriet.

1/1

Her er alle genveje omkring Iveco Daily Kassevogn

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Udvalgte kampagner fra Iveco, se alle her

Iveco Kassevogne hos ERA BILER

Gå ikke glip af et utal af varianter og modeller

Det giver dig maksimal fleksibilitet og os muligheden for sammen at finde netop den variant der passer til dit transportbehov.

En ny Iveco kassebil er specialist i varetransport, og det med usædvanlig høj motorkraft.

Du kan du få den i fire forskellige længder, med 4 tilladte totalvægte på 3,2 t, 3,5 t, 5,2 t og 6,5 t, lasteevne fra 1,1 t - 3,8 t. Vælg mellem 7 størrelser varerum fra 7,3 M3 til 17,2 M3 - så der findes helt sikkert netop den udgave af den nye Daily, som du har brug for.

Iveco Daily modellerne udmærker sig på grund af det funktionelle varerum. Rummets volumen kan udnyttes bedst muligt på grund af den næsten firkantede form, hvilket gør en Daily endnu mere funktionel og holdbar. De store, plane og beklædte vægflader er ideelle til indbygning af indretninger til din branches specielle arbejds- og kørselsopgaver. Varerummet kan udstyres med sidebeklædninger og med træ- eller gummibund. Det er kun din fantasi, der sætter begrænsningerne.

Adgangen til varerummet sker let gennem skydedøren i højre side, og gennem de store fløjdøre bagtil. Ønsker du en skydedør i venstre side, kan den leveres som ekstraudstyr mod merpris

Modelprogram Daily Kassevogn
Arbejdshelt klar til enhver opgave!
  1. Kassevogn med enkelthjul på 3,2 tons totalvægt, hovedsagelig til bykørsel. Den er kompakt og nem at manøvrere, hvilket gør den ideel til butikker, vaskerier, elektriker- og vvs-firmaer, rengøringsfirmaer og dør-til-dør distribution.
  2. Kassevogn med enkelthjul på 3,5 tons til mellemlang transport. Den har samme fordele som de lette modeller, blot med større lastekapacitet og større volumen. Den er ideel til transport over mellemlange afstande, til levering af husholdningsmaskiner og til catering service.
  3. Kassebil med tvillinghjul, fra 3,5 til 7 tons. En utrættelig og rentabel arbejdshelt til de mere krævende anvendelser (fra
    byggesektoren og til transport af industrivarer). Modelprogrammet
    fuldendes af en version af Daily kassebil med dobbeltkabine.

 

Vi benytter cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Ved at trykke "OK", godkender du ERA BILER's brug af cookies på denne hjemmeside. Læs mere her.

OK