Iveco Daily kassevogn 2006 - 2014

Kombinerer lastekapacitet med maksimal produktivitet

På en gang robust og manøvredygtig, kraftfuld og brændstoføkonomisk. Daily kassebil er en mester i driftssikkerhed og styrke, og let at manøvrere i bytrafikken, maksimal produktivitet. Svaret på alle dine transportbehov.

Daily kassevogn er udstyret til at takle enhver strækning og opgave på en energibesparende måde

 • 7 motorversioner (fra 106 til 205 HK)
 • Omfattende udbud af totalvægte fra 3,2 til 7 tons
 • Lastekapacitet op til 4,3 tons (det maksimale inden for kategorien).
 • 3 indvendige højder
 • 3 akselafstande
 • 4 længder giver ikke 8 forskellige lastvoluminer fra 7 til 17 m3.

Ved at kombinere alle varianter kan du stort set skabe din egen skræddersyede bil.

Her er alle genveje omkring Iveco Daily Kassevogn

Du kan også få et "nu-og-her skøn" over prisen på din bil her

Modelprogram
 • Kassevogn med enkelthjul
  3,2 tons totalvægt, hovedsagelig til bykørsel. Den er kompakt og nem at manøvrere, hvilket gør den ideel til butikker, vaskerier, elektriker- og vvs-firmaer, rengøringsfirmaer og dør-til-dør distribution.
 • Kassevogn med enkelthjul
  På 3,5 tons til mellemlang transport. Den har samme fordele som de lette modeller, blot med større lastekapacitet og større volumen. Den er ideel til transport over mellemlange afstande, til levering af husholdningsmaskiner og til catering service.
 • Kassebilvogn med tvillinghjul
  Fra 3,5 til 7 tons. En utrættelig og rentabel arbejdshelt til de mere krævende anvendelser (fra byggesektoren og til transport af industrivarer). Modelprogrammet fuldendes af en version af Daily kassebil med dobbeltkabine.

 

Motorer

Daily kassevogn har det bredeste og mest innovative motorprogram inden for varetransportsektoren, og udmærker sig ved den mest avancerede motorteknologi.

Anvendelse af teknologiske løsninger som Multijet II, Start & Stop og gearskiftindikator (2,3 liter motor) gør den uovervindelig, hvad angår effekt, drejningsmoment, effektivitet og lave emissionsværdier.
2,3-liters og 3-liters motorerne giver en exceptionel elasticitet (da de udvikler et maksimalt drejningsmoment allerede fra lave omdrejningshastigheder og opretholder det konstant over et bredt omdrejningsinterval).
De har derfor en suveræn ydeevne til alle former for anvendelse. Stor driftssikkerhed og let adgang til at foretage rutinetjek betyder kortere stilstand og lavere driftsomkostninger. Hele motorprogrammet opfylder Euro 5 -normen, og omfatter tre vigtige nyskabelser

2.3 liter Multijet II

3.0 liter Common Rail

3.0 liter Natural Power

Gearkasse og affjedring

Alle gearkasser i Ny Daily kassebil er specielt konstrueret til at optimere brændstofforbruget og reducere emissionerne.

Udvalget er blevet forøget med to nye gearkasser:
En 6-trins letvægtsgearkasse, der optimerer 2,3-liter motorens effektivitet (fra 2012)
En 6-trins gearkasse specielt konstrueret til at få fuldt udbytte af den nye 205 HK, 470 Nm motor.

Daily har et komplet udbud af affjedringer, der lever op til enhver kørselsopgave og giver samme komfortniveau som en personbil:

På forakslen: uafhængigt hjulophæng med hydrauliske teleskopstøddæmpere og tværgående bladfjedre (eller som alternativ: torsionsfjedre og krængningsstabilisator).
På bagakslen: parabelfjedre, halvelliptiske bladfjedre eller luftfjedre.