IVECO Daily - Tryghed du fortjener

I en tid med økonomisk usikkerhed og inflation er det afgørende at træffe smarte og økonomisk ansvarlige beslutninger. Vi forstår udfordringerne ved at investere i køretøjer til din virksomhed, og det er derfor, vi præsenterer Operationel Leasing.

Med Operationel Leasing kan din virksomhed få adgang til førsteklasses varevogne til en brøkdel af prisen. Vi tilbyder en omfattende servicepakke, der sikrer, at dine køretøjer altid er i topstand, og med vores tilbagekøbsgaranti kan du være sikker på, at din investering er beskyttet.

Vi fjerner bekymringerne ved traditionelle købsmodeller og lader dig fokusere på at drive din virksomhed fremad. Med Operationel Leasing behøver du ikke længere bekymre dig om store forudbetalinger eller usikkerheder på markedet. Vi giver dig den tryghed, du har brug for, så du kan koncentrere dig om at nå dine forretningsmæssige mål.

Gør din virksomheds flåde mere omkostningseffektiv og konkurrencedygtig med Operationel Leasing. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe succes på vejen.

* Tilbuddet gælder IVECO Daily 35S18HA8V 12m3 Basic. Brændstofforbrug ved blandet kørsel er 10,02 km/l. CO2-udledning ved blandet kørsel er 262 g/km. Beregnet efter WLTP norm. Halvårlig ejerafgift 5.900,-. Energimærke Månedlig ydelse i aftaleperioden 3.995 kr. md. i 60 mdr. Førstegangsydelse 35.000 kr. Totaludgift i leasingperioden: 60 mdr. 274.700 kr. Priser er inklusiv leveringsomkostninger og serviceaftale (15.000 km/år). Eksklusiv dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift, vejhjælp og evt. erstatningsbil. Kræver positiv kreditvurdering og kundegodkendelse. Køb af kaskoforsikring og betaling via Leverandørservice forudsættes. Evt. metallak og øvrige optioner er ikke med i prisen. Tilbuddet er gældende ved bestilling senest den 01/10-2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Alle priser er eksklusiv moms. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl. Operationel leasing gennem Arval.

Service & reparationsaftale

Service & reparationsaftale

Jo bedre du plejer din bil, jo længere holder den. Hos IVECO tilbyder vi en bred vifte af skræddersyede servicepakker, der er designet til at holde dit køretøj på vejen med minimale stop til service og reparationer. Hvis du gerne vil udvide dækningen ud over en S-LIFE-kontrakt, så vælg en af de øvrige aftaler. Den mest dækkende er en 3XL-LIFE-aftale, der dækker al service og alle reparationer – spørg din sælger om et tilbud.