Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense er det innovative og fantastiske sikkerhedssystem fra Toyota som består af 4 innovative og assisterende systemer med hver deres funktion

Målet er at reducere risikoen for at blive involveret i en trafikulykke og øge den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Toyota Safety Sense-teknologien består af

  • Pre-Collision System(automatisk nødbremse) Pre-Collision System benytter radar og kamera til at scanne for biler og genstande på vejen foran dig.
  • Lane Departure Alert (vognbaneassistent) Lane Departure Alert advarer dig, hvis bilen utilsigtet forlader sin vejbane. 
  • Automatic High Beam (automatisk op- og nedblænding af fjernlys) Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys for sikker kørsel i mørket. 
  • Road Sign Assist (vejskilteassistent) Road Sign Assist gengiver vigtige trafikskilte på den nye TFT-skærm.

Alt i alt reducerer Toyota Safety Sense risikoen for trafikulykker og øger den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Toyota Safety Sense fås i flere udstyrsvarianter. Herunder finder du det komplette overblik over, hvilke Toyota-modeller, der har Toyota Safety Sense, og hvilket udstyr Toyota Safety Sense indeholder for den pågældende model.

Pre-Collision System
Lane Departure Alert
Automatic High Beam
Road Sign Assist

Beregn byttepris

Se alle Toyota personbiler

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Besøg Toyota.dk