Hotspot Toyota (Wi-Fi i bilen)

Internetforbindelse til alle passagerer i kabinen

Alt og alle er på internettet, og det er vigtigere end nogensinde med en forbindelse, som du altid kan stole på. Især når du er på farten. Toyota Hotspot er den perfekte løsning - uanset om det er i forretningssammenhæng eller for at holde kontakt med venner og familie eller udnytte de mange muligheder for online underholdning. Gør din Toyota til et WiFi hotspot - så sker der virkelig noget!

Hvad er Toyota Hotspot?
Toyota Hotspot er en WiFi-router, der installeres usynligt i bilens handskerum eller midterkonsol. Når installationen er udført, tænder systemet automatisk, når du starter bilen. Toyota HotSpot giver mulighed for samtidig opkobling af fem enheder til internettet via WiFi. Underholdning på farten Stream musik, download film, spil online games. Der er så mange muligheder med Toyota Hotspot. Lange køreture virker pludselig meget kortere og sjovere - også hvis du bliver fanget i en trafikprop. Tag arbejdet med Måske har du brug for at tjekke e-mails eller downloade arbejdsdokumenter, mens du er på farten. Toyota Hotspot holder dig opdateret med dit erhvervsliv. Tag internettet et skridt videre Dette er ægte WiFi til din bil. Hurtigere og mere stabilt end dataforbindelsen på din mobiltelefon. Toyota Hotspot giver dig maksimalt udbytte af WiFi-baserede enheder uden 3G-forbindelse. I modsætning til enheder, der ikke er specialdesignet til brug i bilen, er Toyota Hotspot optimeret til stabil ydelse ved bilkørsel - også ved høj hastighed

Fordele:

Let at bruge: Tilslutning til internettet ved hjælp af Toyota Hotspot er ikke anderledes end at bruge WiFi andre steder - du skal blot tilslutte din enhed på den sædvanlige måde.

Op til fem enheder: Selv med bilen fuld af passagerer kan alle oprette internetforbindelse, for Toyota Hotspot gør det muligt at tilslutte fem enheder på samme tid.

Stabil forbindelse :Toyota Hotspot er optimeret til funktion på farten, så du får det stærkest mulige og mest stabile internetsignal i din bil.

Frit valg af SIM-kort: Du kan bruge SIM-kort helt efter eget valg. Toyota Hotspot giver dig frihed til at vælge den løsning, der passer dig bedst.

Drives af din bil: Toyota Hotspot drives af bilens batteri, så der er ingen risiko for at løbe tør for strøm midt på turen.

Trygt og sikkert: Toyota Hotspot installeres usynligt, og som et Toyota-godkendt produkt er det omhyggeligt testet for at sikre mod interferens af bilens eksisterende elektriske systemer.

Kan jeg få Toyota Hotspot til min bil? Toyota Hotspot fås til alle Toyotas nye modelgenerationer - enten som option til nye Toyota-modeller eller som en eksisterende del af standardudstyret.

Beregn byttepris

Se alle Toyota personbiler

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur