Ladeløsninger til elbiler og Plug-in Hybridbiler

Oversigt over mulighederne vi anbefaler

Ladeløsninger til Plug-in Hybridbiler og elbiler er lavet unikt for at kunne oplade batteriet på en sikker og effektiv måde.

Ni ud af 10 af alle opladninger med din Plug-in Hybrid eller elbil vil foregå i hjemmet, og oftest over flere timer i løbet af aftenen eller natten. Opladningen vil derfor give en højere og længere belastning af boligens elinstallationer i spidsbelastnings tiden når du laver mad. Når du køber en ladeløsning til din plug-in hybrid eller elbil, så er du sikret at el-installationen ikke overbelaster dit el-net i hjemmet. 

Sikkerhedsstyrelsen anbefaler desuden altid at du benytter en dedikeret installation med egen sikringsgruppe og fejlstrømsafbryder. Husk, at der er krav om at benytte en autoriseret elinstallatør til at udføre elarbejdet. 

NORLYS gennem Toyota - Monta  -  Clever

Elbil for begyndere

Alt, hvad du skal vide om livet som elbilejer.

Er livet med elbil noget for dig? For bare få år siden var der langt mellem elbilerne på de danske veje. Nu popper de op i bybilledet hurtigere, end man kan sige ”grøn omstilling”.

Men hvad med dig – er det nu, du skal springe ud i livet som elbilejer? Norlys hjælper dig med at finde svaret gennem alt fra videoer og artikler til quizzer og podcast. Alt sammen pakket med den nyeste viden om emnet.