Interiør og design muligheder i bilen. 

Der er mange måder man kan style sin bil med luksuriøst interiør gå amok i læder, alcantara eller et smart stof.

Stofsæder

Stofsæder er den mest almindelige beklædning der er i personbiler, oftest er det "standard"-beklædningen. Stof er behageligt og oftest blødt at sidde i. Stof kan fås i mange forskellige farver og mønstre, og kan derfor sagtens pifte kabinen op og skabe en del personlighed i bilen. 

Dellæder 

Mange biler har dellæder sæder eller kabine, som giver et ekstra finish og kant i forhold til komplette stofsæder. Sæderne vil ofte bestå af sider af læder og midter komponenten af stof. Afhængig af modellen kan resten af kabinen bestå af læder, kunstlæder eller have træinteriør. 

Læderkabine

En fuld læderkabine giver bilen et lækkert finish. Det giver bilen et eksklusivt look, som mange er rigtig glade for - også holder læder, hvis det behandles ordentligt, meget længe og derfor vil sæderne stadig se næsten nye ud efter mange års brug. En læderkabine er utroligt let, at holde ren i dagligdagen og der er ikke den store bekymring hvis der skulle spildes eller komme lidt mudder på interiøret. En simpel klud med lidt vand, kan nemt fjerne det meste snavs.

Finder du en bil med et læderrat er det ekstra lækkert, rattet bliver ikke slidt over længere tids brug og er dejligt nemt at vedligeholde. 

Der findes mange typer læder i forskellige farver, og beklædningen af bilens sæder kan derfor tilpasses fuldstændig efter behov. 

Læder / Alcantara interiør

En læder / alcantara kabine giver bilen et sporty look. Alcantara interiør er blødt og lækkert, mikset med det rå-udtryk fra læderet, får man nogle flotte kontraster i kabinen. Priserne er overkommelige afhængig af modellen, og læder- og Alcantaraindtrækket er af meget høj kvalitet.

Forarbejdningen samt syningen er med til at sikre god komfort, ekstra slidstyrke samt nem vedligeholdelse.

Træinteriør

Træinteriør er en beklædning af træ i bilens kabine, det var et stort hit i slut 1990'erne og blandt mange luksuriøse mærker fra 1970'erne. Det giver ofte bilen en varme som læder og stof ikke gør, i dag vælger mange træinteriør grundet den retro-look det giver bilen. Det er sjældent man finder en ny bil i dag med træinteriør, og det er derfor noget man skal få ombygget.