Håndværker.dk prisen 2021

Kom til prisfest hos ERA BILER Hillerød (Gefionsvej) den 22/9 kl. 15:00 til 17:30​

Baseret på alle brugernes anbefalinger, kårer Håndværker.dk hvert år de bedst anbefalede håndværkere i hele Danmark. Hvert år bliver de dygtige håndværkere hyldet til 5 fester rundt omkring i landet.

Fejring og priser til landets mest populære håndværkere med pølsevogn og fadøl, en eftermiddag i selskab med andre fra branchen

Officielt program fra kl. 15:00-17:30 
Dørene åbnes for håndværkere kl. 14.30

• Velkomst v. Felix Smith
• Velkomst v. Håndværker.dk
• Prisoverrækkelse 1.del
• Pause
• Mick Øgendahl 25 min. show
• Prisoverrækkelse 2.del
• Tak for i dag v. Håndværker.dk
• Afslutning v. Felix Smith

Festen er KUN for håndværkere. Skal du være en af de heldige, der får fingre i en billet?

Hvad går Håndværker.dk prisen ud på?
Håndværker.dk prisen hylder de bedste håndværkere i branchen. Baseret på alle brugernes anbefalinger, kårer Håndværker.dk hvert år de bedst anbefalede håndværkere i hele Danmark. Hvert år bliver de dygtige håndværkere hyldet til 5 fester rundt omkring i landet. I år har vi lineup med Mick Øgendahl som laver stand-up og Felix Smith som er vært.

Koster det noget, at deltage?
Hvis du er medlem hos Håndværker.dk, eller erklærer dig som interesseret i at blive medlem, så er det gratis. Hvis ikke så koster det 150 kroner. Du kan til hver en tid blive medlem og komme gratis til festen.

Hvem kan deltage?
Håndværker.dk’s partnere. Såfremt man er håndværker, kan man betale 150 kroner for billetten, eller blive medlem og komme gratis til festen.


Håndværker.dk er Danmarks største håndværker-søgeportal. Vores fornemmeste opgave er at skabe tryghed for boligejerne og samtidig en stabil ordretilgang for håndværkerne.
Vi skaber 'det perfekte match' ved at tilslutte den rigtige håndværker til den rigtige opgave.
Hos Håndværker.dk har vi altid kunden i fokus, som afspejler sig på vores anbefalinger. Vi hjælper boligejere med at få et trygt og godt byggeforløb samt mindre og mellemstore virksomheder med at få succes, stabilitet og bedre økonomi.
Vi er ikke som andre håndværkerportaler. Vores mission er at skabe øget tryghed for boligejere ved at hjælpe dem med alle aspekter af byggeprojektet og bidrager til mere stabilitet i mængden af arbejde til håndværkerne med møde- og ordregarantier.
Som Danmarks største og bedst anbefalede håndværkerportal samler vi en masse forskellige opgavetyper til alle typer håndværkere.